Архив Вечерното шоу на Азис

Долф Лундгрен показа смъртоносни удари на Азис

Добави коментар

Долф Лундгрен ще бъде гост във „Вечерното шоу на Азис”, утре вечер, 12 август.

Долф Лундгрен показа смъртоносни удари на АзисХоливудската звезда получава първата си роля за филма „Роки 4”, когато бил обикновено момче от Швеция, работещо като модел в Ню Йорк. Долф Лундгрен ще разкаже на Азис и за премиерата на „Роки 4” през 1985 година, когато отива в салона като гаджето на Грейс Джоунс, а след 90 минути излиза като звездата от филма.

Лундгрен ще признае пред Азис, че не знае от къде идва изразът „Шведска тройка”, а Васко ще даде пример, включваща себе си, Долф и Мария Силвестър.

Холивудският актьор работи и като режисьор. В момента започва работа по нова продукция „Командо Пърформънс”, която ще се снима в България. В нея ще участват Христо Шопов, Д2 и Мелиса, от световно известните “The pussy cat dolls”. Идеята за филма му дошла след концерт на Мадона преди две години, изнесен специално за президента на Русия по онова време - Владимир Путин.

Долф Лундгрен показа смъртоносни удари на АзисАзис ще научи Долф на няколко непреведими на английски български израза, като актьора най-много ще хареса – „На кукуво лято” и ще заяви, че със сигурност ще го ползва в работата си като режисьор. От своя страна Лундгрен ще покаже няколко смъртоносни удара от каратето на Васко.
 
Гостуването на Долф Лундгрен ще се илзъчи утре вечер, от 22:00 (12 август) часа във „Вечерното шоу на Азис”, само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV