Лица За звездите

Джейда Дювенджи преживя кошмара на героинята си Бену от „1001 нощ”

Добави коментар

Турската актриса Джейда Дювенджи преживя кошмара на героинята си Бену от сериала „1001 нощ”, която загуби нероденето си дете.
Джейда Дювенджи преживя кошмара на героинята си Бену  от „1001 нощ”Турската актриса Джейда Дювенджи преживя кошмара на героинята си Бену от сериала „1001 нощ”, която загуби нероденето си дете.

 Наскоро 33-годишната Джейда загуби бебето, с което беше бременна в третия месец.
При рутинен медицински преглед сърцето на бебето спряло и лекарят решил да го махне. Загубата на детето хвърли Джейда в тежка  криза, но любовта и подкрепата на съпруга й  върнаха усмивката на лицето й.

„Още сме млади, женени сме отскоро, ще можем да имаме още бебета”, каза пред журналисти Джейда, която от 2008 година е щастливо омъжена за  Емин Акгюн.

По-рано е имала един несполучлив брак. С Емин се запознали през 2001 г. когато се прибрал вкъщи и я видял по телевизията, показал я на семейството си и им казал, че това е жената, за която ще се ожени.

Дълго време двамата били само приятели и споделяли един с друг проблемите си. Емин предложил брак на Джейда в колата, когато тя го завела да види първата къща, която си купила със собствени пари.

Джейда Дювенджи преживя кошмара на героинята си Бену   от „1001 нощ”„Красотата е преходна”, казва турската актриса, която 19-годишна е била трета на конкурс за мис Турция.

Майка ми беше много красива жена. На 30 години претърпя пътна катастрофа, лицето ѝ беше обезобразено, остана сляпа, но баща ми не я изостави. Баща ми пък беше много заможен човек, но загуби всичко. Тогава майка ми не го напусна. Аз съм отраснала в такова семейство.  Затова за мен  материалните неща и красотата не са никак важни. Знам колко са преходни. За мен са важни сърцето, душата,  отношението към живота”, казва Джейда.

Актрисата много държи на съпруга си и казва, че той ѝ е дар от Аллах, поискала от него разрешение да участва в последния си филм – „Капан за дракони”, тъй  в като в него имало сцени с целувки и секс.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 1001 нощ

В Гърция полудяха по Бурак Хаккъ

Бергюзар Корел и Халит Ергенч (Онур и Шехерезада от 1001 нощ) почиват на Миконос

Джанан Ергюдер ревнува Тарду Флордун от Сонгюл Йоден

Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощ”) ще изиграе кръчмарска певица

„Здравей, България” избра двойниците на Шехеразада и Онур