Лица За звездите

Джанан Ергюдер ревнува Тарду Флордун от Сонгюл Йоден

Добави коментар

Джанан Ергюдер ( Еда от „1001 нощ”) прави сцени на ревност на Тарду Флордун (Керем) на снимачната площадка на новия сериал, в който той си партнира с Сонгюл Йоден.
Джанан Ергюдер ( Еда от „1001 нощ”) прави сцени на ревност на Тарду Флордун (Керем) на снимачната площадка на новия сериа, в който той си партнира с Сонгюл Йоден.

Джанан Ергюдер ревнува Тарду Флордун от Сонгюл Йоден

  
Джанан Ергюдер, Еда от излъчвания по Нова ТВ сериал „1001 нощ”, правела сцени на ревност на Тарду Флордун, изиграл ролята на Керем в същата поредица. Екшънът се разиграл на снимачната площадка на новия сериал, в който играе Тарду.

Продукцията се казва „Великолепната двойка" и е турски вариант на аржентинската теленовела „Преуспелите г-н и г-жа Пелс". Партньорка на Тарду е Сонгюл Йоден, която българските зрители познават като Инджи от „Перла".

Джанан висяла с часове на снимачната площадка на „Великолепната двойка", която снима телевизионният Канал Д. Това станало повод за клюки сред екипа, че тя се страхува любимият ѝ да не сближи много със Сонгюл Йоден. Тези клюки вбесили актьора.

Любовта на Тарду и Джанан започна също на снимачна площадка. Те се влюбиха по време на работата им за „1001 нощ”. Връзката им не приключи като повечето подобни истории с приключването на сериала, а дори се задълбочи. Джанан, която дотогава живееше в Ню Йорк, се разведе със съпруга си - американския режисьор Крис Бърк. Тя е получила актьорското си образование в Ню Йорк, била е на специализация в Шекспировото ателие в Лондон. След като се завръща в Турция, получава през 2009 година отличие за най-добра второстепенна женска роля в едни от най-престижните турски театрални награди за участието си в пиесата „Знаме".

38-годишният Тарду Флордун, който досега не се е женил, е син на известния театрален актьор Маджит Флордун
. Той също като баща си има много успешни роли в театъра, сред които Хамлет и Дон Жуан. Играл е също досега в пет игрални филма и в пет сериала.     Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сонгюл Йоден , 1001 Нощи , 1001 нощ

Турската актриса Сонгюл Йоден се омъжи за втори път (снимки)

Сонгюл Йоден мечтаела за сватба с големия тенор Павароти

"Другите отчаяни съпруги" в ефира на Нова ТВ

Пълната версия на „Перла” по „Диема Фемили”

В Гърция полудяха по Бурак Хаккъ