Актуално Други

Дисни+ откри своя Пърси Джаксън

Добави коментар

Уокър Скобел ще се превъплъти в образа на Пърси Джаксън в поредицата на Дисни+ "Пърси Джаксън и боговете на Олимп".

Уокър Скобел в “The Adam Project” за Netflix

Уокър Скобел в “The Adam Project” за Netflix

Авторът Рик Риордан обяви новината в понеделник на своя уебсайт.

"Уокър Скобел е невероятно талантлив млад мъж, който ни взриви с прослушванията си за ролята на Пърси", написа Риордан. "Много от вас наскоро откриха колко страхотен е Уокър, когато гледаха филма му "The Adam Project", в който Уокър озари екрана като по-млада версия на героя на Райън Рейнолдс. Имахме щастието да прослушаме Уокър месеци преди излизането на този филм, но филмът само потвърди това, което вече знаехме за таланта му. За мен и за останалата част от екипа беше очевидно, че Уокър притежава перфектната комбинация от комедиен нюх, сладкодумие, бунтарство, хапливост и героизъм, за да въплъти нашия герой Пърси Джаксън."

Скобел прави филмовия си дебют в “The Adam Project” за Netflix”. Той участва и във филма “Secret Headquarters” с Оуен Уилсън, който ще излезе по кината през август.

Дисни+ работи по адаптация на “Пърси Джаксън”

Вижте повече

Дисни+ работи по адаптация на “Пърси Джаксън”

Години след като Фокс се провали в адаптирането на книгите за Пърси Джексън, авторът Рик Риордан обяви че Дисни+ работи по нова адаптация.

Поредицата проследява 12-годишно момче на име Пърси, което научава, че е полубог. Той тъкмо се примирява с новопридобитите си свръхестествени сили, когато богът на небето Зевс го обвинява, че е откраднал господарската му мълния. Пърси трябва да прекоси Америка, за да я намери и да възстанови реда на Олимп.

Дисни+ поръча адаптацията на поредицата книги на Рик Риордан през януари. Риордан и Джон Стайнбърг ще наишат пилотния епизод за "Пърси Джаксън и олимпийците". Джеймс Бобин ще режисира.

Първите две книги на Риордан за Пърси Джаксън са превърнати във филми, като Логан Лерман е в ролята на главния герой. Двата филма получиха смесени отзиви от критиката, но събраха над 425 млн. долара в световен мащаб.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Disney + , Дисни+ , Пърси Джаксън

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“