Лица ТВ водещи

Диана Найденова напусна "Всяка неделя" след две предавания

Добави коментар

Водещата Диана Найденова напусна предаването "Всяка неделя" по Нова тв, след като участва в две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян.

Водещата Диана Найденова напусна предаването "Всяка неделя" по Нова тв, след като участва в две издания на  запазената марка на Кеворк Кеворкян.

"Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип", обясни тя пред "Труд".

Според нея за водещия "чуждото мнение е неприемливо".

"Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка", допълни Диана Найденова.

Самата тя беше поканена от Кеворк  Кеворкян да прави рубриката си "Челюсти" и се появи във "Всяка неделя" на 27 октомври.

Преди да се присъедини към екипа на “Всяка неделя“, Диана Найденова беше в дълга почивка, след като водеше предаване в ТВ7. По-рано беше част от екипа на “Нека говорят“ по Би Ти Ви, както и от “Дарик радио“.

Диана Найденова не е първата дама, с която Кеворкян работи след възраждането на предаването си по Нова тв преди повече от година. Още съвсем в началото за известно време част от екипа му беше и водещата на новините по Нова тв Даниела Тренчева, но тя тихомълком се оттегли.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диана Найденова , Всяка неделя , Кеворк Кеворкян

Цецка Цачева кара направо в “Събуди се” по NOVA

„Челюсти“ се завръща по Нова

Филмите на Деси Тенекеджиева тръгват при Кеворк Кеворкян

Диана Найденова ще води "Всяка неделя" с Кеворкян

Гала срещна Кеворк с Кеворкяна и Дженева