Актуално В програмата

Дългоочакван триумф за Рибарите в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Жадувана победа си извоюваха Рибарите и за първи път ще се насладят на удобствата и лукса в Резиденцията.

Жадувана победа си извоюваха Рибарите и за първи път ще се насладят на удобствата и лукса в Резиденцията. След безкрайни два месеца, прекарани в тежките условия край Дивата река и Стопанството, синият отбор мобилизира сили и спечели първото място в оспорвания двубой за територия. Рибарите показаха устрем, умения и упоритост и така си заслужиха охолен живот през новата седмица.


В Териториалната битка двете племена внимателно избраха по един войн, който да бъде тяхна опора и да опъва въже, с помощта на което кошът на отбора се задържа във въздуха. Останалите участници преминаваха на щафетен принцип през редица препятствия по трасето, за да стигнат до торбички пълни с пясък. С тях те стреляха в коша на противника, а с натрупване на тежестта, задържането му във въздуха ставаше все по-трудно. Рибарите видяха най-голяма сила у Чудомир и избраха той да държи въжето, а Жътварите се спряха на доказалия се играч Тодор.

 

Добави описание


След преминаването на първите няколко играчи по Арената, жълтото племе отбеляза преднина, която беше стопена, когато дойде редът на Ивана. Тя се затрудни с улучването на коша, а Рибарите се възползваха от ценното време да наваксат изоставането си. Така те успяха да затруднят максимално Тодор и въпреки огромните му усилията да се справи, той не издържа тежестта и изпусна въжето.

 

Добави описание

 

„Мисля, че тази загуба се дължи изцяло на мен. Може би си вярвах прекалено много и подцених играта. Чувствам се зле – все едно държах целия отбор в ръцете си и го изпуснах“, коментира представянето си в играта Тодор след загубата на Жътварите.


След голямата победа Рибарите се отправиха към територията си повече от доволни. Какво ще бъде първото нещо, което ще направят при пристигането си в Резиденцията?

 

Добави описание


Днес предстои и изборът за нови лидери, които да се изправят в битката на капитаните. Кои ще бъдат избраниците, какъв сблъсък ги очаква и какъв ще бъде залогът?


Гледайте „Игри на волята: България“ всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”

Директна елиминация в капитанската битка отстрани Любомир от „Игри на волята: България”

Рибарите покоряват Резиденцията за последен път в „Игри на волята: България”