Актуално В програмата

Цоньо Трифонов падна достойно на Арената и напусна „Фермата“

Добави коментар

В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по bTV Цоньо Трифонов си тръгна победен от Костадин Шопов.

Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в предаването, шофьорът запази докрай своето достойнство и добродушна усмивка.

„Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си много добър, ти си машина!“, каза 51-годишният участник на конкурента си и го прегърна сърдечно преди да се прибере у дома.
Текст от potv.bg

Коренно различните съперници разиграха впечатляващ спектакъл, изпълнен не само с напрежение, но и с хумор. След серия инфарктни обрати, дребничкият емигрант от Лондон, който излиза за втори път на Арената, победи едрия шофьор от село Крушево с 20 на 8.

Текст от potv.bg

Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо демонстрира пълно превъзходство. В рамките на 10 минути той нацепи десет килограма повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се справи много по-бавно в следващата битка - стрелбата с прашка по дървени трупчета, въпреки че е бивш военен.

Текст от potv.bg

В събота претендентите за голямата награда от 100 000 лева отново застанаха един срещу друг, още по-ожесточени. Костадин, който никога не губи чувството си за хумор, водеше със себе си кокошка от стопанството, за да му дава криле. Цоньо, без да разчита на нито едно пернато, показа мощ в последвалата атрактивна битка - теглене на тежка двуколка през препятствия. За разлика от него, съперникът му пълзеше и падаше по трасето. „Имах чувството, че духът ще отлети от тялото!“, коментира притеснен водещият Андрей Арнаудов.

Текст от potv.bg

В оставащите двубои всеки от участниците показа най-силните си страни. При рязането и коването Цоньо беше ненадминат, но Костадин, който не притежава и половината от масата му, го надигра с ловкост, точен мерник и силна памет. В последната, решителна битка, емигрантът не само направи спиращо дъха изпълнение с кофа, пълна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе победата и го остави във „Фермата“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“