Актуално В програмата

Цоньо Трифонов падна достойно на Арената и напусна „Фермата“

Добави коментар

В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по bTV Цоньо Трифонов си тръгна победен от Костадин Шопов.

Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в предаването, шофьорът запази докрай своето достойнство и добродушна усмивка.

„Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си много добър, ти си машина!“, каза 51-годишният участник на конкурента си и го прегърна сърдечно преди да се прибере у дома.

Коренно различните съперници разиграха впечатляващ спектакъл, изпълнен не само с напрежение, но и с хумор. След серия инфарктни обрати, дребничкият емигрант от Лондон, който излиза за втори път на Арената, победи едрия шофьор от село Крушево с 20 на 8.

Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо демонстрира пълно превъзходство. В рамките на 10 минути той нацепи десет килограма повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се справи много по-бавно в следващата битка - стрелбата с прашка по дървени трупчета, въпреки че е бивш военен.

В събота претендентите за голямата награда от 100 000 лева отново застанаха един срещу друг, още по-ожесточени. Костадин, който никога не губи чувството си за хумор, водеше със себе си кокошка от стопанството, за да му дава криле. Цоньо, без да разчита на нито едно пернато, показа мощ в последвалата атрактивна битка - теглене на тежка двуколка през препятствия. За разлика от него, съперникът му пълзеше и падаше по трасето. „Имах чувството, че духът ще отлети от тялото!“, коментира притеснен водещият Андрей Арнаудов.

В оставащите двубои всеки от участниците показа най-силните си страни. При рязането и коването Цоньо беше ненадминат, но Костадин, който не притежава и половината от масата му, го надигра с ловкост, точен мерник и силна памет. В последната, решителна битка, емигрантът не само направи спиращо дъха изпълнение с кофа, пълна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе победата и го остави във „Фермата“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел

Ивайло Герасимов отпадна от „Фермата“

Теодора Дякова напусна „Фермата“ след инфарктен женски дуел

Виктор Каров отпадна от „Фермата“ след зрелищен дуел