Предавания Шоу

Club News

Добави коментар

Club News всяка неделя от 9.30 часа по Нова ТВще отговаря динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях
Club NewsВ американския шоубизнес се твърди, че няма лоша реклама, стига да не ти сбъркат името. Е, обещаваме, че новото предаване "Club News" няма да позволи нито една грешка.

В новия и непознат за българския ефир информационен формат всяка неделя от 9.30 часа екипът ще отговаря динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях.

Акцентът е върху рубриките "Club Lux"  и "Arbiter". Съдържанието на първата се открива в "случайната правописна грешка" в заглавието, а във втората - журналисти и модни експерти ще дадат своите гледни точки по темите като "Модерни и жертви на модата", "Бедни или богати?", "Истински или фалшиви?" и въобще всички плюсове и минуси на живота под прожекторите на славата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клуб Нюз

Haddaway дава ексклузивно интервю за „Клуб Нюз”

Коя е новата жена до Мариан Вълев - Куката?

Истината на Орлин Орлинов за побоя над Катрин Вачева

„Club News” зад кулисите на „Мистър София 2011”

Николета Лозанова и Валери Божинов – хванати на тясно