Актуално В програмата

„Club News” зад кулисите на „Мистър София 2011”

Добави коментар

Единствено зрителите на „Club News” тази седмица ще могат да видят какво се случва зад кулисите на престижния конкурс „Мистър София 2011”
„Club News” зад кулисите на „Мистър София 2011”Единствено зрителите на „Club News” тази седмица ще могат да видят какво се случва зад кулисите на престижния конкурс „Мистър София 2011”. Тежка ли е короната и свободно ли е сърцето на нейния носител – самия Мистър София 2011?

Бляскавото есенно меню включва още музикантите Стоян Петров, Калин Вельов и сърбите от „Долче Вита”, които лично ще се похвалят с последните си хитови проекти. Коя е новата носителка на най-еротичната титла и кои светски герои участват в най-новата тройка в шоубизнеса?

Ексклузивно зрителите ще разберат защо Мариана Попова реши да ограби Мария Илиева, както и каква е тайната за перфектно тяло на Галена Георгиева само месец след като роди.

Както винаги „Club News” ще ни направи част от най-интересните лайфстайл новини от изминалата седмица, като си запазва правото да впечатлява, изненадва, скандализира, провокира и най-вече – да приканва към абсолютен и неподправен купон! 

Тази неделя от 8.30 ч., както и нецензурираната версия – веднага след късния филм по Нова ТВ. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клуб Нюз

Haddaway дава ексклузивно интервю за „Клуб Нюз”

Коя е новата жена до Мариан Вълев - Куката?

Истината на Орлин Орлинов за побоя над Катрин Вачева

Николета Лозанова и Валери Божинов – хванати на тясно

„Клуб нюз” с дъх на море