ТВ анонси Jim Jam

Циркът на малкия Антонио

Добави коментар

Динамичната поредица „Циркът на малкия Антонио” ни среща с малкия Антонио и неговите приятели, които демонстрират майсторство на манежа, като изнасят представление пред истински циркови артисти.

Циркът на малкия АнтониоСветовна премиера:
Циркът на малкия Антонио (двойни епизоди)
От 1 декември, всеки ден, 7:55, 11:50, 13:55, 17:25 и 23:10

Очаквайте световната премиера по JimJam! Канал JimJam представя новата, оригинална поредица „Циркът на малкия Антонио”, сътворена от водещия в детското забавление продуцентски екип, реализирал и „Уигълс”.

Динамичната поредица „Циркът на малкия Антонио” ни среща с малкия Антонио и неговите приятели, които демонстрират майсторство на манежа, като изнасят представление пред истински циркови артисти. Професионалните възрастни циркови актьори наблюдават изпълненията на малчуганите, включващи акробатични номера на батут, изпълнения с лента или въртене на обръч, преди да се опитат да ги повторят. Само работата в екип ще им помогне успешно да изпълнят всички циркови номера.

Това е един магически цирк за децата от всички възрасти. Предстоят ви вълнуващи минути, в които малките зрители ще се смеят, ще усвоят физически умения и ще гледат костюмите и цветовете. Цирковете винаги са забавлявали хората по целия свят и сега тази поредица ще направи същото. „Циркът на малкия Антонио” е най-увлекателното предаване на планетата!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Циркът на малкия Антонио

ПРОДЪЛЖАВА: Циркът на малкия Антонио