Актуално В програмата

bTV показва документален филм за гостуването на Слави и „Ку ку бенд” в Уембли Арена, Лондон

Добави коментар

На празничния 22 септември „Шоуто на Слави” ще има специално издание от 20:00 ч. с излъчване от Цариброд

bTV ще излъчи на 19 септември от 20:00 ч. документален филм от гостуването на Слави Трифонов и „Ку ку бенд” в Уембли Арена, Лондон. Музикалното събитие от 21 май тази година бе в една от най-престижните зали в света, изпълнена до краен предел от над 10 000 души, аплодирали българските музиканти.

 

bTV показва документален филм за гостуването на Слави и „Ку ку бенд”  в Уембли Арена, Лондон

 

Филмът предава неповторимата атмосфера, както по време на самото събитие, така и емоциите на музикантите и публиката извън сцената. Разкрива се и част от кухнята на това как се подготвя, организира и прави концерт в зала от ранга на Уембли Арена.

„Залата е пробно, другия път ще напълним стадиона”, категоричен е един от сънародниците ни.

„Ако е вярно, че домът е там, където е сърцето, значи сега аз съм си у дома”, споделя Слави пред многохилядната аудитория в залата. И това предава само малка част от енергията, споделена от двете страни на сцената.

„В Англия има спойка между българите, има общност, която се подкрепя и си помага, която съществува в своята си гордост от това, че са българи и която е изключително добре приета от общността в Лондон”, разказва Слави Трифонов във филма.

„Мисля, продължава Слави Трифонов, че средата е от огромно значение, а в тази среда българите са осъзнали собствените си положителни качества и стойност, цената на това, което правят и начина, по който нещата се получават”.

 

bTV показва документален филм за гостуването на Слави и „Ку ку бенд”  в Уембли Арена, Лондон

 

Документалният филм за концерта ще накара зрителите и да се усмихнат – с коментарите на Иван Кулеков като глас зад кадър. От неговия репортаж из улиците на британската столица и в залата ще разберем дали Ванката ще си уреди пускане на камбнатата на Биг Бен, има ли баничарница Цветан Недялков в Лондон и какви банички предпочитат лондончани, знаят ли шофьорите на таксита в Лондон къде се намира България, какво си спомня от България един бивш студент от Етиопия и защо Слави смени фотьойла със стол...


На празничния 22 септември  „Шоуто на Слави” ще има специално издание от 20:00 ч. с излъчване от Цариброд.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Слави Трифонов

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

bTV отново спря "Шоуто на Слави"

bTV спря "Шоуто на Слави"

Алекс Раева и Деси Добрева пеят отново със Слави на 25 април