Актуално В програмата

Какво ще видите в ДИКOFF, сезон II, епизод 9

Добави коментар

На 9 ноември ще видите Анелия, Мишо Шамара, Богомил Манчев, бившия посланик в Бразилия Чавдар Николов, министър Цветлин Йовчев, Стажанта на парламентарен контрол и спомен за екзекутираните в Ирак български шофьори

На 9 ноември ще видите Анелия, Мишо Шамара, Богомил Манчев, бившия посланик в Бразилия Чавдар Николов, министър Цветлин Йовчев, Стажанта на парламентарен контрол и спомен за екзекутираните в Ирак български шофьори

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

Мишо Шамара обратно в реалността. Как му се струва обществено-политическата обстановка в страната, след като приключи с изолацията в къщата на ВИП Брадър? Ще влезе ли отново в риалити формата на протести и контрапротести? Устатият рапър среща устатия Диков.

Парламентът се тресе от поредния скандал, а Стажанта отново е на своя пост. Депутати и министри отговарят на въпроси, които няма да чуете в други интервюта. На ръба ли е 42-ото Народно събрание?

Само няколко седмици след като ДАНС влезе в сградата на „Риск Инженеринг”, Сашо Диков прави същото. Интервюто със сочения за „шеф на енергийната мафия” Богомил Манчев загатва за процеси и събития, които трябва да се следят. Енергиен иноватор или енергиен олигарх е бизнесменът с рекордна гаранция от 1 милион лева?

Ексклузивно интервю на Сашо Диков с посланик Чавдар Николов, който трябва да освободи кабинета си в българското посолство в Бразилия, след като бе освободен и Гълъбин Боевски. Заслужено дисциплинарно наказание или измиване на ръцете? Вътрешните работи във Външно. Има ли нещо, което остана скрито, за случая „Боевски”?

Ивайло Кепов и Георги Лазов никога няма да бъдат забравени от близките си, но дали днес някой си спомня за екзекутираните в Ирак български шофьори? Преди десет години България беше разтърсена от трагичната участ, сполетяла двамата заложници на Ал Кайда. Към днешна дата обаче има много въпроси, чиито отговори все още се търсят – това дава надеждата на семействата им. Възможно ли е да са живи?

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев в ДИКOFF само ден след професионалния празник на българските полицаи. Ще се справи ли МВР с кризите, които тресат държавата, или наистина е на ръба на възможностите си? Бежанци, протести и спецакции.

Поп-фолк дивата Анелия избра да даде единственото си интервю във връзка с последните скандали, забъркани около нея от жълтата преса. Всичко ли може да си позволи „Жълтата гостенка” в журналистиката и ще започне ли певицата съдебна битка с клеветниците? Колкото по-високо си, толкова по-често ударите са под кръста.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сашо Диков , ДИКOFF

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич падат от екран

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

Предаването "Дикoff" започва по Нова ТВ за 3-ти поред път

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров