Лица За звездите

Бойко Кръстанов ревнува приятелката си Ива

Добави коментар

Актьорът Бойко Кръстанов сподели в „Денят е прекрасен”, че ревнува приятелката си Ива, в която е много влюбен.
Бойко Кръстанов ревнува приятелката си ИваБойко Кръстанов ревнува приятелката си Ива, стана ясно   в „Денят е прекрасен”

Актьорът Бойко Кръстанов сподели  в „Денят е прекрасен”, че ревнува приятелката си Ива, в която е много влюбен. За нея той сподели още, че също е артистична натура и в момента учи в Xудожествената академия. Макар и заобиколен от много красиви момичета в сериала, не Ива, а той изпитвал чувство на ревност.

На въпроса как се чувства, когато играе с големи звезди като Стефан Данаилов, актьорът отговори: „В началото бях много притеснен. Още на първия снимачен ден имахме снимки с него. Трябваше да кажа една реплика и непрекъснато я обърквах.”
 
Според „Дани”, в сериала на bTV предстоят много интриги и обрати, а на неговия персонаж му предстои голямо израстване, тъй като трябва да преживее връзката на майка си с брат му Камен и възкръсването на баща си.

Бойко Кръстанов ревнува приятелката си Ива


В момента актьорът съчетава снимките на „Стъклен дом” с дебюта си в театъра, който ще бъде на сцената на Народния театър, в постановката на Деси Шпатова – „Ангели в Америка”. „Там аз играя една много интересна роля. Аз съм хомосексуалист!” – това каза Бойко за ролята си.

Премиерата на пиесата предстои в новия театрален сезон, а премиерата на „Стъклен дом” е тази неделя и понеделник в два двучасови епизода. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Бойко Кръстанов

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Бойко Кръстанов в „Търси се…”- тази неделя, 10 юни от 11:00 часа по bTV

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”