Спорт Спорт по ТВ

БНТ излъчва баскетболните евроквалификации на 14 август

Добави коментар

Четвъртата квалификация на мъжкия ни баскетболен отбор срещу Грузия ще бъде излъчена пряко от зала Универсиада по БНТ 1 и БНТ Сат на 14 август от 17.55 часа.
БНТ излъчва баскетболните евроквалификации на 14 августЧетвъртата квалификация на мъжкия ни баскетболен отбор срещу Грузия ще бъде излъчена пряко от зала Универсиада по БНТ 1 и БНТ Сат на 14 август от 17.55 часа.

След летящия старт в квалификациите мъжкият ни национален отбор по баскетбол се препъна в Белгия. Загубата с пет точки в сряда вечерта прави мача с Грузия на 14 август жизненоважен.

Ще изчистят ли нашите играта си от многото грешки и ще намери ли Росен Барчовски как да спре центъра на Атланта Хоукс Заза Пачулия и треньора Игор Кокошков? Това ще разберете в събота в прякото предаване на БНТ1 и БНТ Сат.


По същото време в Русе се играе втората домакинска среща на женските ни национали срещу Финландия, която зрителите на БНТ Север могат да наблюдават пряко от 18.00 часа, а БНТ Сат ще излъчи на запис от 00.10 часа.

България приема Финландия при второто си домакинство в евроквалификациите за женския шампионат догодина. Националките ни са с 2 загуби и 1 победа, но още са в сметките за едно от първите две места в крайното класиране.

Публиката в крайдунавския град помогна на момичетата, подкрепяйки ги при победата им срещу Унгария. В събота Русе отново ще бъде сцената, свързана с надеждите ни за победа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Баскетбол

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA

Нова ще излъчва баскетболното първенство на Испания до 2018

28 мача от Световното първенство по волейбол за мъже по Диема, Нова Спорт и Нова ТВ

Първият трофей по баскетбол ще бъде връчен тази неделя само по TV7

ТВ7 и News7 започват излъчването на срещите от TESY Национална баскетболна лига