Спорт Олимпиада

БНТ и ОББ пускат филм за олимпийските успехи на България в ефира и онлайн

Добави коментар

Филмът „Българските олимпийци между медалите и мечтите” ще бъде излъчен в първия Дневник на Българска национална телевизия.

Филмът „Българските олимпийци между медалите и мечтите” ще бъде излъчен в първия Дневник на Българска национална телевизия от Игрите в Пекин и е вече качен в специалния сайт на ОББ.

Историческата ретроспекция се допълва от изчерпателни сведения за всички български успехи от първите игри в Атина до наши дни, репортажи от стартовете в Пекин и от вече готовия филм за българската надежда за медал в гребането – Румяна Нейкова.

На сайта е и фентъзи играта „Олимпиада 2008”, създадена специално за банката, в която участниците ще могат да регистрират свой отбор, да изберат 10 държави - участнички в Пекин 2008 и да печелят точки за всеки получен от тези държави златен, сребърен и бронзов медал.

Включилите се в играта ще се борят за една Голяма награда – ваучер за туристически услуги на стойност 2000 лева от „Алма тур” и две допълнителни награди – ваучери за покупки на спорни стоки от магазините Sport Depot - по 1000 и 500 лева.

ОББ е Генерален спонсор на Българска федерация по гребане за игрите в Пекин, а през 2004 година бе и генерален партньор на БОК за Олимпиадата в Атина.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: олимпийски игри , Олимпиада 2008 , Олимпиада

Олимпиада Пекин 2022, ТВ програма, 12-20 февруари

Олимпиада Пекин 2022, ТВ програма, 4-11 февруари

Зимните олимпийски игри Пекин 2022 по БНТ

БНТ пуска две нови предавания за олимпиадата в Токио

ТВ програма за олимпиадата в Токио