Сериали Драми

Плен | Esaret

Добави коментар

Турски сериал Плен | Esaret е завладяващ разказ за една невъзможна любов, породена от жаждата за коварно отмъщение. Силно наситена с емоции и действия, вълнуващата поредица от създателите на други хитови турски сериали като „Обещание“ и „Наследство“ ще потапя зрителите във въртележка от бурни емоции, разтърсващи обрати и пламенни чувства.

Орхун е успешен бизнесмен, израснал в заможното, но лишено от любов семейство на благородната фамилия Демирханлъ – потомък на Османската империя. Младият мъж живее в огромно имение заедно със своята близначка Нихан, по-малката си сестра Нуршах и студената им и деспотична майка Афифе.

Отдадена на мисията си да помага на хората, Нихан, която е лекар по професия, решава да замине на доброволческа мисия в Еритрея, но впоследствие близките ѝ губят всякакъв контакт с нея. Орхун се заема да намери близначката си и да я върне у дома, но когато се насочва към непознатите африкански земи, разбира, че тя е била отровена от местен престъпен клан.

В пустинята Орхун ненадейно се натъква на Хира – бедно момиче от Турция, което като дете губи родителите си при автомобилна катастрофа по време на семейна почивка в Еритрея, а в хаоса около тежкия инцидент бива пленена от търговци на роби. Сега Хира живее като заложник в ръцете на същите трафиканти, отнели живота на Нихан.

Разбирайки, че Хира е „част“ от престъпната банда, Орхун погрешно стига до заключението, че именно тя е отговорна за смъртта на сестра му. Той се заклева да съсипе живота ѝ и я отвежда със себе си в имението на Демирханлъ в Истанбул, превръщайки я в своя пленница.

Нещата се усложняват още повече, когато Афифе разкрива на сина си, че всъщност е лъгала него и сестрите му за смъртта на баща им в продължение на години.

За да отмъсти на майка си, Орхун взема решение да се ожени за крсивата Хира. Обсебена от идеята за „чиста кръв“, Афифе не може да преглътне факта, че избраница на сина му е доскорошна робиня, а с това животът на бедната девойка се превръща в истински ад.

Сценаристът на сериала „Плен“ Башак Язи Одаси е работил по хитовите сериали като: „Обещание“ и „Наследство“.

Ролята на Орхун се изпълнява от Дженк Торун.
За актрисата Махасине Мерабет, която изпълнява ролята на Хира, снимките в сериала са дебют. Тя говори турски, арабски, английски и френски език.


В сериала участват още: Али Ягъз Дурмуш, Ризаджан Дурмуш, Мелехат Абасова, Хилял Анай, Ярен Йълдъръм, Есра Демирджи и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Плен

„Плен“, еп.21: Хира не приема предложението на Афифе!

„Плен“, еп.20: Афифе прави примамливо предложение на Хира!

„Плен“, еп.19: Орхун е поразен от красотата на бъдещата си жена!

„Плен“, еп.18: Хира се съгласява да се омъжи за Орхун! – какво ще се случи…

„Плен“, еп.17: Хира бяга от имението, защото не иска да се омъжи за Орхун!