Актуално В програмата

Безстрашната Михаела Тодорова извоюва ключова победа в “Игри на волята”

Добави коментар

Безстрашната Михаела Тодорова спечели третата кастинг битка в “Игри на волята” 5.

Въпреки изоставането си заради контузия, която получи още в началото на играта, тя успя да обърне двубоя срещу опитната акробатка Виктория Пенелова. Така Михаела си извоюва предложение от Димо Алексиев за участие в All Stars сезона на “Игри на волята”. Такива вече си спечелиха и победителите от предишните два кастинг сблъсъка - Филип Атанасов и Андрей Гридин.

По време на битката претендентката Виктория Пенелова се представи много достойно. Тя успя да покаже качества на всички елементи, изискващи физическа сила и впечатли всички с уменията си в плуването. Тя първа стигна до финалния елемент от играта - дракона, но опитът на Михаела надделя.

Амазонките имаха нелеката задача да заложат на една от двете дами. Те избраха Михаела, а битката ѝ с Виктория до последната секунда ги държеше в напрежение. При грешен залог Амазонките трябваше да изпратят един от своите в Чистилището. Това най-вероятно щеше да бъде един от пленените мъже - Гатьо, Момчил и Цветелин, защото женската коалиция между Оряшкова, Ситнилска, Мудева, Ива и Теодора за момента изглежда непоклатима. Правилният залог донесе вкусна пица за награда на Амазонките, които за трета поредна седмица се налага да оцеляват в суровите условия на Дивата река.

В следващия епизод на “Игри на волята” Старейшините ще научат тежката новина, че остават само шест след отпадането на Васил и заминаването в Чистилището на Мартин - Елвиса. Напрежението в племето на Амазонките ще расте, а Гатьо и Цветелин ще заговорят за умишлен саботаж на териториалната битка, за да изпратят отново жените на реката. Дали ще успеят да привлекат и Момчил на своя страна?

Не пропускайте „Игри на волята“ в понеделник, 25 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел