Сериали Криминални

Безследно изчезнали (сезон 5)

Добави коментар

Основната задача на специалния отдел на ФБР в Ню Йорк за издирване на хора в неизвестност е да открият изчезналите лица.

Without a trace – Season 5 2006/2007 САЩ
сериен филм – 24 епизода

В главните роли: Антъни Лапалия, Попи Монтгомъри, Енрике Морчиано, Ерик Клоуз, Мариан Жан-Баптис, Розалин Санчес, Адриана Демео, Тай Милър и др.
Сценарист: Ханк Щайнберг, Ян Наш и др.
Режисьори: Джон Шоуолтър, Джена Шварц, Розмари Родригес и др.

Основната задача на специалния отдел на ФБР в Ню Йорк за издирване на хора в неизвестност е да открият  изчезналите лица. Използвайки различни психо техники, те разкриват подробности от живота на жертвите, като първата им цел е да установят дали изчезналите са отвлечени, убити, забягнали по собствено желание или станали жертва на случаен инцидент. Водени от принципа, че първите 24 часа са най-важни за откриването на изчезналите лица, членовете на екипа полагат изключителни усилия да се доберат до най-малките подробности в живота на жертвата. Но въпреки всичко, те са човешки същества и понякога допуснатите грешки дълго ги преследват. Събитията не винаги се развиват според желанията им и надеждите им. В разказите за работата на агентите неизменно се вплитат подробности за техния личен живот и развитието на взаимоотношенията им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър