Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 46 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Недим е изненадан от новината за брака между Дженк и Джемре, а изправил се пред тях двамата – няма да издържи.... Вижте какво ще се случи в еп. 46 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 9 март 2021 по bTV.

Джерен и Недим

Джерен и Недим

© Канал Д

В миналия 45 епизод на турския сериал "Безмилостен град" Агях е на крачка да се отрече от сина си, а Шениз е решена да не дава сина си на Сехер и дъщеря й. В името на сина си Шениз дори е готова да тръгне срещу съпруга си, но за Дженк няма връщане назад. Докато баща му го лишава от всички предимства, които носи фамилията им, Дженк се концентрира върху главната си цел, Джемре.

След обидите и грозните обвинения, които Шениз отправи към Сахер и дъщерите и, Сахер решава да сложи край, като напусне имението на Карачай.

Сахер си събира багажа, а Агях се кара на Шениз, как може така да говори и да се държи със Сахер, „Дори, той като мъж се е изчервил от нейните приказки.“... Шениз му казва, че ако толкова държи ще и се извини, но вече един път го е правила, но всичко отново се случило, заради него... Агях я пита, какво иска да му каже, че за всичко той е виновен, а Шениз му е отвръща, че и двата брака са станали факт, заради него!

Джерен казва на Недим, че сестра ѝ и Дженк са се оженили, а в същото врече Дженк и Джемре са пред вратите на имението на Карачай, но са спрени от охраната, но Дженк пренебрегва техните заплахи и влизат.
Текст от potv.bg
Недим

Недим

© Канал Д

Влизайки в двора на къщата Дженк, вика баща си, но той заповядва, да го изхвърлят на улицата, но Шениз му се противопоставя, като му казва и нея да изхвърли, но Агях я затваря в спалнята, а на притеснената Дамла казва, че никой от този дом, няма да разговаря с Дженк и Джемре! Дамла пита баща си, дали разбира, че преди малко е заключил майка ѝ в спалнята, и се е отказал от брат й, и тя не разбира какво става, и че в този дом не е останал нито един разумен човек!

Нуртен съобщава на Сахер, че Джемре и Дженк са дошли, но Агях е заповядал да ги изхвърлят!

В същото време Джерен сваля Недим и го пита, дали е готов за срещата със сестра ѝ и Дженк... Виждайки Недим, Джерен иска да тръгне към него, но Дженк я спира, като и казва, че това е капан приготвен от сестра й...

Недим тръгва с количката си към тах, но държейки се за гърлото пада от нея... Настава суматоха...

Джемре се втурва към него, но охраната и пречи, а Дженк им казва да я оставят, защото тя може да му помогне, идва Агях и виждайки племенника си в безпомощно състояние, казва на хората си да правят всичко, което им казва Джемре и качват Недим в стаята му.... Джемре моли всички да излязат от стаята, но Агях се противи, но идва Сахер и му казва, че трябва да излезе, за де не отвлича вниманието на дъщеря и...

Дживан намира флашката с видеото, която майка му преди да излезе изпусна...

Сахер успокоява Агях, че нейната дъщеря си разбира от работата. А Нериман казва на Джарен да отиде при Недим, за да не може сестра ѝ отново да му завърти глава, но Джерен е заета да наблюдава Дженк, който говори с Дамла, която му споделя, какви неща са се случили в техния дом, след неговия прибързан брак с Джемре и какво е трябвало да преживее.

Агях пита къде е Джерен, докато нейния мъж се бори за живота си и казва на Сахар да я доведе!

Нериман предупреждава Джерен да не гледа така Дженк, а тя казва на баба си, да се прибере и да следи за майка ѝ и Агях, но тя и казва кой ще следи нея, че Дживан вече я подозира и от сутринта я тормози с въпросите си, какво общо има между Дженк и Джерен, че тя снощи така е реагирала на новината за техния брак.

Сахер вижда как Джерен удря шамар на Дженк... А Дженк и казва, че всичко е свършено, че с Джемре вече са женени!

Сърцето на Сехер, от една страна, е разстроено за Джемре, от друга страна, Джерен, която явно има вземане-даване с Дженк, а също така разговора на Джерен и Шениз, на която тя стана свидетел, ѝ напомни за флашката, която намери в сейфа и разбира, че някъде я изпуснала и отива да я търси.

Дживан, който намери флашката, се чуди какво да прави, но като видя майка си я прибира в джоба си.

Недим идва на себи си и Джемре му казва, че остава още малко и тя ще се върне при него, но той отвръща глава от нея. Агях влиза и я извежда от стаята. При излизането пред нея се изправя Джерен, която и казва, че я поздравява...
Текст от potv.bg
Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

© Канал Д
Дженк не може да се избави от въпроса на Джерен, която го попита преди малко, какво ще направи сестра й, когато разбере, че нейният мъж е оставил сестра ѝ бременна!

Дженк казва на Джемре, че не трябва да си тръгнат и да остави всичко а него, защото той добре познава баща си и майка си.

Събрала багажа в куфарите си, Сахер го връща обратно в шкафа, а Дживан казва, че просто не била на себе си, защото от много малко пламвала!

Сахер се среща с Дженк и Джемре на яхтата, на която те са отседнали, и пита Джемре, какво иска пари, къща..., за да остави сина и намира, но Джемре хваща подръка Дженк и казва да си тръгва! Джемре казва на Сахер, че утре планират да заминат на дълго плаване – далеч, далече от проблемите и от нейните грозни намеци.

Шениз е бясна, че не може да контролира Дженк! А Сахер е на крачка да разбере от дъщеря си Джерен истината за бременността й....
Текст от potv.bg
"Безмилостен град", еп. 47 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 47 (bTV) - какво ще се случи...

Сахер е разбита от видяното, след като пуска видеото от флашката на компютъра на г-н Агях, а как ще реагира Агях, който влиза в стаята.... Вижте...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...