Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.128 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Сахер иска Джемре да ѝ докаже, че обича бебето си, като се откаже от парите на Карачай. Джемре се опитва да разубеди сестра си да не казва на Агях, че Дженк не е негов син. Джерен се съгласява, но ако Дженк се ожени за нея. Здравето на Дженк се влошава, за което останалите нямат представа. Вижте какво ще се случи в епизод 128 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 2 юли 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.128 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.128 (bTV) - какво ще се случи...

В епизод 127 на турския сериал „Безмилостен град“ Джерен е изгонена от имението. Шениз се е възстановила напълно след падането, но крие от останалите.

Сахер иска Джемре да ѝ докаже, че обича бебето си, като се откаже от парите на Карачай.

Сахер отива при Джерен в новия ѝ дом, за да ѝ занесе някой дрехи, които е забравила... Джерен я кани да влезе, а Сахер ѝ казва да живее в него със здраве.

Джерен ѝ обяснява, че е купила тази къща за цялото семейство, а майка ѝ отвръща, че са ѝ криви сметките, защото не познава добре близките си, на нея не ѝ трябват дом и пари, които не са изкарани с честен труд!

Джерен казва на майка си, че не иска да продължават темата от вчера, защото тя е далеч от бебето си и тя не знае, какво изпитва... Парите в сметката ѝ са изстрадани докрай и я пита, дали заслужава всичко това, че тя не е дошла да я подкрепи... Пита я, дали е дошла да я упреква и обижда!

Сахер ѝ казва, че не е дошла да я напада. Всичко е стигнало до там, че каквото и да ѝ каже, няма никаква полза. Сахер ѝ казва, че ще я върне при бебето ѝ, но трябва да потърпи и да ѝ докаже, че прави всичко това, заради детето си!

Джерен не може да повярва, че майка ѝ иска от нея, да ѝ доказва, че обича детето си! Джерен пита майка си, как ще стане това, как да я убеди...

Сахер ѝ отговоря, като се откаже тази къща и всичките пари на Карачай. Джерен ѝ казва, че тя много добре знае какво е преживяла си е заслужила този дом и техните пари!

- Правя го за нас, за сина си го правя!
Сахер ѝ отвръща, че ако грижата ѝ е било детето, тя е щяла да мълчи пред нея, но ето скута ѝ е празен, но портфейла пълен!

Сахар си тръгва, а Джерен плачейки казва, че заслужава този лукс и го е направила, заради семейството си..., за сина си и само за него мисли!

Джемре и Джерен

Джемре и Джерен

Нериман взема ДНК теста, но е разкрита от Джемре

Нериман пристига в имението и веднага отива да вземе ДНК теста, влиза при Шениз и взема теста и на излизане и казва, че е била по-коварна отколкото си е мислила. Шениз се чуди, какво са замислили отново Нериман и Джерет.

Джемре вижда Нериман и я пита, какво е правила в къщата, а тя ѝ казва нищо... Джемре я пита, какво носи в чантата си..., взема я от баба си, дори вади плика с теста, но Нерима го грабва и прибира и почва да се кара на Джемре, че не е възпитана и е нахалница, като майка си... Джемре се сеща за теста, бързо влиза в пристройката и вижда, че плика с теста липсва... и тръгва след баба си, но тя се качва в едно такси. Недим вижда Джемре и я пита какво прави, а тя му казва, че чака такси, я той предлага да я закара, тя се съгласява, като му казва, че трябва да настигнат онова такси! Недим я пита, какво става, защо преследват таксито, а Джемре му отвръща, да не ѝ задава въпроси.

Нериман се обажда на Джерен и ѝ казва, че е взела писмото, но сестра ѝ я е хванала натясно, но нищо не е могла да научи.

- Готовооо, сега ще видят кой губи и кой печели! - доволна си казва Джерен, след като научи хубавата новина от баба си.

Нериман слиза от таксито и забързано влиза в новата къщата, а Джемре благодари на Недим и тръгва след нея. Шофьорът пита Недим, дали да кара към офиса, а той му казва да изчакат.

Джемре се опитва да разубеди сестра си да не казва на Агях, че Дженк не е негов син. Джерен се съгласява, но ако Дженк се ожени за нея.
- Браво бабо, ти ме спаси, тъкмо Джерен казва на баба си и влиза Джемре и виждайки теста, казва да ѝ го върне... Двете се боричкат, Джерен казва на баба си да ѝ помогне, Нериман взема теста и се качва на втория етаж.

Джемре пита сестра си какво ще постигне като покаже теста, че не разсъждава трезво. Джерен ѝ отвръща, че не може да е спокойна защото са ѝ везели детето и изгонили на улицата... Джемре ѝ казва, че Агях е бил много краен, тя не одобрява постъпката му, но той след няколко дни ще го осъзнае!

- Моля те, Джерен, така ще стане по-лошо, всички ще пострадат!
- Ами, аз, Джемре, аз не пострадах ли? Поне веднъж помисли за сестра си! Все още защитаваш оново семейство, знаеше, че бебето не е внук на Агях, защо си замълча, за е му каза, че не му е внук!
- Така е, но не исках да замажа грешката с друга грешка! Съгласна съм, нямат право да отнемат бебето ти, но не това е решението! Трябва да има друг начин!
- Ще го направя, ще видиш! Ще му го изкарам през носа на Атях и никой не може да я спре! Всеки прави каквото си поиска, но когато дойде ред на Джерен – недей Джерен, спри Джерен... Този път няма аз да плащам за грешките, те ща са тези, които ще си платят!
Шениз, Нуртен, Дженк и бебето

Шениз, Нуртен, Дженк и бебето

В къщата бебето не спира да плаче, а на Дженк ще му се пръсне главата от болка. Държейки се за главата отива в стаята на бебето и го взема на ръце, докато се успокои. Нуртен казва на Шениз, че ще я свали при внук ѝ, че той бързо ще я излекува, а там срещат Дженк, който вече е приспал бебето...

Джемре пита сестра си какво ще спечели като им каже, само ще съсипе живота на бащата на детето си. Джерен обвинява сестра си, че не мисли за детето ѝ, а за живота на Дженк.
- Неприятно ти е, нали, това, че на Дженк се роди дете, провали плановете ти за бъдещето!
- Джерен говориш пълни глупости и ме обиждаш!
- Както и да е, Агях ще научи истината и ще се отчете.
- Как ще се отчете, какво ще поискаш от него?
-Ще поискам, да се омъжа за сина му! Ако отново стана Карачай, ще пазя всички семейни тайни – Дженк няма да научи истината!
Джерен казва на сестра си, че не може да каже на Агях, защото съвсем наскоро е получил инфаркт и му е противопоказно да се вълнува... Джере ѝ отвръща, че не я интересува, че Агях е с болно сърце, защото те са ѝ съсипали живота!
- Решила съм и ще разкажа, този път, те ще платят сметката, не аз!

Джемре ѝ обещава да вземе детето и да ѝ го донесе, а след това ще си тръгнат от тук. Джерен изненадана я пита, кой ѝ е казал, че тя ще си тръгне, тя ще остане завинаги, защото е родила един Карачай и това не е обикновено дете, то е наследник на фамилията Карачай и я пита, дали го осъзнава?

- Да, осъзнавам го! Аз мислех, че си се поучила от грешките си, но жалко за теб, ти предаде не само себе си, но и детето си!
- Не можеш да ме приемеш, това съм аз, Джемре, такава съм и такава ще си остана! Няма да се променя! Искам си парите и бебето от Карачай! Ако не ми ги дадат, ще ги погреба под руините на огромния им дворец....

Джемре казва на сестра си, че ще говори с Дженк, но тя трябва да ѝ обещае, че няма да говори с Агях!

- Какоооо, браво, добър ход! Толкова ли държиш на бившия си свекър?
- Мисли каквото искаш, но няма да казваш на никого за ДНК теста!

Джерен я пита, няма ли да ѝ е трудна да каже на бившия си съпруг, да се ожени за сестра си? Джемре ѝ казва да остави, това на нея, тя ще ѝ се обади!

Джемре си взема такси, а Недим казва на шофьора да кара след тексито.

Сахер казва на Дженк, че ако е бил мъж е щял да се изправи срещу баща си и да даде детето на майка му. Дженк само я поглежда и не ѝ казва нищо.

Юсуф пристига в къщата на Карачай за презентацията и звъни на Дамла, която му казва, че е забравила някой документи в офиса, ще ги вземе и веднага идва!

Дамла казва на Дживан да обръща, защото се връщат вкъщи.

Джемре звъни на Дженк и му казва, че иска да се види с него...

Дамла се връща, а Юсуф я пита, как се е осмелила да се качи при този опасен тип? Дамла му отвръща, че не може да го опровергае, но Дживан е добър шофьор!

Нериман казва на Джерен, че не ѝ се вярва, Джемре да убеди Дженк, да се ожени за нея, но Джерен ѝ казва, че с документа, който има ще запали красивият им палат и накрая, тя ще спечели!
Дженк

Дженк

Джемре пита Дженк как е бебето, а той и казва, че това, което знае е, че расте плачейки! Джемре му казва, че невинното дете не трябва да плаща за техните грешки и расте без майка, и това може да стане само по един начин, като се ожени за Джерен. Дженк е много изненадан от предложението на Джемре...


Епизод 128 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 2 юли 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.129 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.129 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк казва на Джерен, че няма да се ожени за нея, защото обича Джемре. Недим е твърдо решен, да направи всичко, но да спечели Джемре. Башак...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...