Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.127 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джерен е изгонена от имението. Шениз се е възстановила напълно след падането, но крие от останалите. Вижте какво ще се случи в епизод 126 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 1 юли 2021 по bTV.

Шениз

Шениз

© Канал Д

В епизод 126 на турския сериал „Безмилостен град“ Дженк е готов да прехвърли на Джерен половината от акциите си от компанията. Разбирайки това, Агях казва на Джерен да остави бебето и да напусне имението, съгласно договора, който е подписала.

- Малко е г-жо Сахер! Заповядай, документи подписани от дъщеря ти! Уговорката с Шениз, която са направили преди раждането! Договор, с който срещу прилична сума, Джерен се отказва от родителските права в полза на бащата! Сега разбираш ли ме, г-жо Сахер!

Агях се обръща към Джерен с думите:

- Остави детето и се махай от тук!

Джерен е разделена от сина си и е изхвърлена от хората на Агях от къщата!

- Вие ме наранихте безброй пъти... Първо изтръгнахте детето от утробата ми, а сега и от ръцете ми. Твой ред е Агях Карачай! Сега аз ще изтръгна каменното ти сърце! Ще виеш от болка! Ще се молиш да умреш! Ще срина тази къща върху главите ви! Виж хубаво своя палач, заканва се Джерен гледайки към къщата от където беше изгонена.

Вътре Сахер след Агях, който отиде в кабинета си, че не може да постъпи така с дъщеря й, защо тя не е единствената виновница!

- Дъщеря ми, не е продала бебето си, синът ти го е продал! Прехвърлил е акциите, а с тях и детето си!
Сахер

Сахер

© Канал Д

Сахер и Джемре излизат от къщата, а Джерен ги пита, как не са взели бебето?

- Ти, да мълчиш! - нервирана и бясна Сахер казва на Джерен.
- Мамо, мамо...
- Не ме наричай мамо!- Мамо, не е това, което си мислиш...
- Замълчи безсрамнице, познавам те много добре!

Сахер пита Джеренз защо е станала такава, дали тя с пари ги е отгледала?! Някога да е просила пари от някого?

Джерен ѝ отвръща, да е била просила, за да отгледа, децата си пари! Защото нейното детство е минало в зяпане на витрините... Да е била преглътнала гордостта, заради децата си! Да е помислила за нея и да е била изпросила пари от някого! Защото тя е пораснала със скъсани обувки, износвайки дрехите на сестра си!

Джемре казва на сестра си, че прекалява!

Джерен

Джерен

© Канал Д
Джерен им казва, че няма да се откаже и ще се бори, докато не получи желаното!

Сахер ѝ казва, че тя иска парите не за детето си, а за себе си, и преди Агях ѝ е давал купища пари. Пита я защо го прави, а Джерен ѝ отвръща, че така разбира майчинството, за нея това означава да бъдеш майка! И пита майка си, дали е ясно!

Сахер ѝ казва, че тя е още в началото на майчинството, а майка се става, когато детето ти порасне и дори да знае, че детето ѝ е виновно, майката го защитава!

- Майката приема да живее в дома на врага си, само да не се раздели с детето си! Майката не проси, дори да умира от глад, но ти не знаеш какво е, да си майка, проумееш ли думите ми, ще ти стане ясно!

Джерен казва на Нерима, да се прибират, а Джемре казва на майка си да се подпре на нея...

Идва Дживан и пита майка си, какво отново се е случило, а Сахер му отвръща, че е потънала в дън земя от срам, и няма сили да изчисти греховете ѝ!

Дживан защитава сестра си, като казва, че бебето не се е направило само, че той също има вина и влиза в къщата да му търси сметка! Недим го спира, идва и Дамла, а Дживан ги пита, кои са те, изплюли са се в живота им, само защото имат пари! Дамла казва на брат си да излезе, а пита Дживан, дали се чува, какво говори!

- Чувам се, г-це Дамла, богатият мърси, бедният чисти!

Недим също подкрепя Дамла и го пита, кога са се държали зле с тях?

Нериман и Джерен пътуват с такси, а баба ѝ казва, че са останали с празни ръце, добре, че е взела обезщетение от Недим, че поне имат покрив над главите си, иначе е трябвало отново да се върнат на село! Нериман я пита, колко пари има в банката? Джерне пита баба си, какви сметки прави? Всичко е свършено с нея, какво ще прави без бебето си? Но след това се сеща за ДНК теста и казва на Нериман, че това не е края, тя ще ги накара да си платят за всичко!

Недим иска да говори с Джемре, но тя не желае, но той я спира ѝ казва, иска втори шанс от нея, за да поправи грешките си. Джемре мълчи, а Недим ѝ казва, че ако трябва ще чака да края на живота си!
Дженк

Дженк

© Канал Д

В същото време Дженк пътува на някъде и си спомня, как е молил Джемре да остане с него..., а след това нейните думи, че не става въпрос за тях, а за едно невинно бебе и си спомня, какво е изпитал, когато е взел бебето на ръце и точно в този момент, ужасна болка го пронизва в главата...., опитва се да звънне, но от болка, не успява,,, излиза от колата и след минути се съвзема!

Нериман и Джерен са в новия апартамента, а баба ѝ като го вижда, колко е голям, казва, че напразно се е притеснявала, че са ги изгонили. Джерен казва на баба си, че не е разбрала, че те не са били в къщата на Карачай, за да живеят там, а за да я сринат върху хората, които живеят там!

Джерен ѝ казва, че Агях ще си плати за това, като ѝ е взел бебето, като уж, загрижен дядо! Тя ще разгласи на всички, че нейното дете, не е внук на Агях! Нериман не разбира, какво иска да каже Джерен...

- Защото Дженк не е син на Агях!

Джерен разказва на баба си, за листа, който е намерила в шкафа на Джемре, че това е било ДНК тест.

Джерен казва на баба си, утре сутринта, тя трябва да отиде и вземе плика, който е скрила в стаята на Недим. Джерен ѝ казва, че за нея ще бъде удоволствие, да наблюдава, как Агях изпитва най-големият си шок в живота!

Дамла казва на Шениз, че баща ѝ не се е върнал в чифлика... и е щастлива, че отново всички са под един покрив, макар да не са същото семейство...

Шениз

Шениз

© Канал Д
Шениз се е възстановила напълно, но крие от останалите

Късно през нощта, някой в имението, внимателно, за да не го чуят слиза по стълбите от трития етаж. В същия момент се прибира Дженк и си мисли, че е Дамла и тръгва да види, защо не се обажда, а сянката, която се прокрадваше по стълбите и крие от Дженк е на Шениз, но тъй като болката в главата на Дженк не е престанала, той се насочва към стаята си! Шениз се връща в стаята на Недим и виждаме, че тя е в перфектна форма и въобще не прилича на парализирана жена!

Сутринта Джерен кара баба си, да ходи да вземе плика с ДНК теста, преди всички в имението да са се събудили.


Епизод 127 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 1 юли 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.128 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.128 (bTV) - какво ще се случи...

Сахер иска Джемре да ѝ докаже, че обича бебето си, като се откаже от парите на Карачай. Джемре се опитва да разубеди сестра си да не...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...