Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.129 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк казва на Джерен, че няма да се ожени за нея, защото обича Джемре. Недим е твърдо решен, да направи всичко, но да спечели Джемре. Башак предлага на Шениз, да се съюзят срещу общият им враг. Джерен подготвя своето отмъщение, макар да обеща на сестра си, че няма да го направи, ако ѝ върне бебето... Вижте какво ще се случи в епизод 129 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 5 юли 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.129 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.129 (bTV) - какво ще се случи...

В епизод 128 на турския сериал „Безмилостен град“ Сахер иска Джерен да ѝ докаже, че обича бебето си, като се откаже от парите на Карачай. Джемре се опитва да разубеди сестра си да не казва на Агях, че Дженк не е негов син. Джерен се съгласява, но ако Дженк се ожени за нея. Здравето на Дженк се влошава, за което останалите нямат представа.

Дженк казва на Джерен пред сестра ѝ, че няма да се ожени за нея, защото обича Джемре

Дженк е много изненадан от предложението на Джемре да се ожени за сестра ѝ. Тя му казва, че това е единственият начин Агях да даде бебето на Джерен. Дженк я пита, дали е чула, какво е казал баща му, че Джерен се е опитала да продаде бебето си, за техния син ще бъде по-добре да бъде без майка.

- Знаеш ли, Джемре, някои деца са по-щастливи без майките си?!
- Всяко дете заслужава да расте до майка си!

Дженк пита Джемре, дали Джерен я е накрала да говори с него. Джемре казва, че не е, защото бебето ѝ е племенник... Дженк още един път я пита, дали това иска, а тя му отвръща, че не вижда друг вариант!

- Добре, съгласен съм!
- Добре ли?! Джемре е изненадана, че Дженк се съгласи толкова бързо.

Дженк се обажда на Джемре и ѝ казва, че трябва да поговорят.

Джерен е изненадана и казва на баба си, че явно сестра ѝ го е убедила...

- Бабоооо, май ще успея!
- Поискай му сватба, ти си родила наследник на Карачай, заслужаваш хубава сватба!

Джемре още веднъж пита Дженк, дали е съгласен, а той ѝ отвръща нали това е искала... Джемре му казва, че не е очаквала, че той ще се съгласи толкова лесно.

Башак се връща в имението и казва на майка си, че е обещала на г-н Агях да се грижи за Шениз.

Джерен пристига при Дженк и Джемре, а Джемре им казва, че си тръгва, а Дженк ѝ казва да остане...

Джемре, Джерен и Дженк

Джемре, Джерен и Дженк

- Еее, ще се женим – обръща се Дженк към Джерен, а тя само се усмихва и кима с глава.

Дженк казва, че Недим му е споделил новината, че са се развели, а вчера е поискала акциите му, а сега отново иска да бъде Карачай...

- Кое не ти ясно, не мога да те гледам, Джерен! Какво сватба? Не искам! Ти беше огромна грешка и колко пъти да ти казвам, аз обичам Джемре и още я обичам!

Недим също е там и чува какво казва Дженк.

- Ти, някога обичала ли си, без да имаш полза от някого?! Опита се да продадеш родното си дете, била майка... Това, което заслужаваш е да умреш в самота, такава меркантилна глупачка, като теб!

Джерен обидена си тръгва, а Джемре тръгва след нея.

Джемре казва на сестра си, че съжалява, Дженк ѝ е казал, че е съгласен, не е знаела, че ще стане така!

Джерен ѝ казва, че нейното съжаление не променя нищо, Дженк я е извикал само да я унижи! Те се били съюзили, за да я унищожат! И Дженк най-безсрамно казал, че е влюбен в нея (Джемре). На нея ѝ е писнало, защото всички мъже в живота ѝ се влюбват в сестра ѝ!

- Край, до тук бяхме, нищо не искам от вас! Ще постигне всички със собствени сили!

Ще се върне в проклетата къща и ще разкаже на Недим, всичко, което трябва да знае! Ще се погрижа, да ги боли, поне, колкото мен!

Джемре моли сестра си да не го прави, а Джерен ѝ отвръща да не се меси, защото тя помага на всички, но не ѝ на нея!

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте повече

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте какво ще се случи на финала на сериала “Безмилостен град”. Разберете как ще завърши турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате всеки делничен ден...

Дженк и Недим

Дженк и Недим

Недим и Дженк се карат за Джемре. Недим е твърдо решен, да направи всичко, но да си върне Джемре

Недим пита Дженк, дали още обича Джемре, след като е направил бебе на Джерен и сега, когато са разбрали, че бебето е живо, вместо да се погрижи за сина си, тича след Джемре!

Дженк му казва, че винаги го е знаел и сега ли се е сетил за детето, защото има интерес, а той пренебрегнал любовта си към Джемре и предложил да на Джерен, да се погрижи за нея и бебето, искал да заминат от тук, но Джерен не се отказала от къщата и парите! Това е било още преди, той да подмени теста. Той не е по различен от него, въпреки всички грешки, той също иска Джемре! И няма право да го съди.

Недим му казва, че е имал сериозна причина. Дженк му отвръща, че е прав – 20 години е бил в инвалидна количка и затова ли има право да им го върне.

- Ти не обичаш Джемре, искаш я, защото видя, че ме харесва! Ти си легна със сестра ѝ, Дженк, но аз за първи път в живота се влюбих! Заслужавам Джемре и ще направя всичко за нея! Война ли искаш? Добре!

Недим казва на Дженк, че заради бебето, суматохата около него, той не се е събрал с Джемре и му казва да я остави намира. Дженк му казва, че не преследва Джемре и дали осъзнава, че тя е наранена! Джемре бягала от него, не иска да чуе за него. Недим му казва, че дори сега да му е обидена, накрая тя ще избере него!

- Джемре няма да отмъщава с теб, тя не е такава! Какво стана с плановете ти за разплата, нали заради тях заряза любовта! Ти, си толкова наивен, Недим!
- Аз поне имам надежда, още не е опитал, но ти, дори се ожени за нея и не стана, тя те отхвърли, обясни ѝ се в любов, за да я задържиш, пак те отхвърли....

Дженк казва на Недим, че той е опознал Джемре и с нея е намерил себе си! Помирил се със себе си! Дженк го пита, дали е способен на неговата саможертва, той е погледнал в очите ѝ, изпълнени с любов към него (Недим) и ѝ е признал чувствата си, защото любовта му е истинска!

- Няма да се откажа, Недим, ще я обичам до последния си дъх! Ще я обичам..., но не може да довърши, защото главата му отново е пронизана от ужасна болка... и пада на земята. Недим притеснен го хваща и го пита, дали е добре?
Башак предлага на Шениз, да се съюзят срещу общият им враг

Башак храни Шениз и се чуди, защо останалите се оплаквали от нея, но тя е сигурна, че ще намерят общ език, защото си приличат и имат обща цел! Врагът им е общ! Да не се тревожи, тя ще ѝ помогне и ще поставят на колене всичките им врагове!

Дамла организира презентация на проекта на Недим и Юсуф в имението.

Джерен пристига в имението, но не я пускат... Дамла ѝ казва, че баща ѝ не е в къщата и я пита, дали е останало още нещо за казване, а Джерен ѝ отвръща, че като разбере, ще онемее.

Джерен се държи странно... казва на сестра си, че е било грешка, гневът ѝ я е заслепил, но не е казала на никой, тя е била права и няма нищо да спечели, ако каже!

- Няма да кажа нищо, но имам едно условие! Ще ми доведеш детето!
- Ако ти доведа бебето, ще мълчиш ли?
- Няма да кажа на никого! Ще си взема бебето и замина далече...
- Ако не ми донесеш детето, няма да имам милост!

Лекарят казва на Дженк, че го е търсил много пъти и не е трябвало, да пренебрегва прегледите... като излязат изследванията, ще му се обади.

Недим пита Дженк, какво му е казал лекаря, а Дженк му отвръща, да не се радва, няма да умре. Недим настоява да му разкаже по-подробно, защото той у загубил съзнание, припаднал е, а Дженк му казва, че е вдигнал кръвното... и ако има някой досаден братовчед, да стои далече от него!

Нериман и Джерен

Нериман и Джерен

Джерен подготвя своето отмъщение, макар да обеща на сестра си, че няма да го направи, ако ѝ върне бебето...

Джерен се подготвя да разкрие истината на приема след презентацията на Недим и Юсуф, като в около 100 луксозни плика слага ДНК теста....

- Браво, добре съм те научила, ще си вземеш бебето и след това ще сринеш Карачай, казва Нериман на внучка си...
- Бабо, а знаеш ли, че глупавата ми сестра си помисли, че ще си взема бебето и няма да си отмъстя?!
- Гледай, бабо, красота, в този плик е краят на Карачай....
- Най-после ще видим сметката на Карачай, казва Нериман...

Вечерта Дженк поздравява сестра си, че се е справила страхотно с организацията и презентацията! Дамла казва, че е питала баща си, дали може майка ѝ да присъства на нейната първа презентация и той е разрешил...

Джерен подкупва един от сервитьорите на събитието и му дава пликовете да ги остави по масите.

Шениз и Джемре с бебето

Шениз и Джемре с бебето

Джемре с бебето

Джемре с бебето

Джемре казва на Нуртен, че тя ще се погрижи за бебето, а тя да ходи да си почине.

Джемре взема бебето и тръгва да излиза, но среща Шениз, която Дамла остави за малко сама, защото се върна за телефона...

жемре ѝ казва да мълчи, защото трябва да върне бебето на Джерен в противен случаи, сестра ѝ ще каже на Агях, че Дженк не му е син, и я моли за помощ...


Епизод 129 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 5 юли 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.130 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.130 (bTV) - какво ще се случи...

Джерен си отмъщава, като разкрива, че Дженк не е син на Агях. Сърцето на Агях не издържа на факта, че Дженк не е негов собствен син...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...