Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.126 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк е готов да прехвърли на Джерен половината от акциите си от компанията. Разбирайки това, Агях казва на Джерен да остави бебето и да напусне имението, съгласно договора, който е подписала, Вижте какво ще се случи в епизод 126 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 30 юни 2021 по bTV.

Джерен и Агях

Джерен и Агях

© Канал Д

В епизод 125 на турския сериал „Безмилостен град“ Агях открива Башак и бебето. ДНК тестът потвърждава, че това е бебето на Джерен. Джемре моли Дженк да се погрижи за сина си.

Джерен иска от Дженк да бъдат семейство заради бебето

След като се запозна със сина си, Дженк връща бебето на Джерен, а тя му казва, че го разбира и знае, че му е трудно, защото той никога не е искал да бъде баща, но заради бебето те трябва да си дадат втори шанс. Дженк ѝ казва, че ще признае детето и ще поеме отговорност за него, но това е всичко... Тя може да отглежда детето където реши, а той ще я подкрепя материално и морално. Той е негов син, но тя не значи нищо за него и да не си въобразява друго.... Джерен го пита, дали заради Джемре им обръща гръб, а той ѝ отвръща, че тя няма нищо общо...

- И да не искаш, аз вече съм част от живота ти, защото имаме дете и трябва да свикнеш с тази мисъл!

Дженк влиза в стаята си без да реагира на думите на Джерен..

Дживан, Дамла и Юсуф

Дживан, Дамла и Юсуф

© Канал Д
Дживан ревнува Дамла от Юсуф

Юсуф минава през имението да остави документи, които трябва да подпише Недим и среща Дамла, и ги дава на нея, но Дживан ги вижда и полудява от ревност и ударя Юсуф...

След като Юсуф си тръгва, Дживан казва на Дамла, че не може да понесе, че тя флиртува с непознати мъже, при което изкарва Дамла извън нерви и му ударя доста силен шамар, на който става свидетел и Сахер, която тичайки идва при него и го пита какво му е? Дживан ѝ отвръща, че тя е била права и явно между тях няма да се получи!

- Всеки по своя път в своя свят!
- Най-добре – разплакана му отговоря Дамла и тръгва към Юсуф
-Убедили се в думите ми, бях права, нали? - казва Сахер на сина си.

Дамла казва на Юсуф, че иска да му се извини, заради Дживан и го пита, дали е добре, а той ѝ отвръща, че е добре, да не се тревожи и се надява, да се видят отново.

Сахер казва на Дживан, че ще мине време и ще я забрави, а той ѝ казва, че е изнервен и иска да приключат темата.

Шениз, Дженк и Джерен

Шениз, Дженк и Джерен

© Канал Д
Джерен иска 50% от акциите на Дженк

Джерен пита Нериман, защото бебето не иска да заспи, а тя ѝ отвръща, че и нея така да я дондуркат, няма да заспи, защото уж е бебе на Карачай, а няма нито креватче, нито дрешки... Джерен ѝ отвръща, че тя отдавна да е напуснала пристройката, но няма да направи това, за да улесни Дженк, затова е тук в тази теснотия!

В същото време пристига Нуртен, която носи дрешки за бебето, а Джерен се нервира на майка си, че я е пуснала, а те не са умрели за старите ѝ парцалки... Джерен дава бебето на Нериман и взима дрешките от Нуртен и им казва, че отива да потърси сметка на виновните за това.

Джерен търси Дженк, но той не е в стаята си..., а е при Шениз и ѝ казва, че бебето е живо и греховете ѝ са с един по-малко, но вината, която му е вменила онзи ден още е заседнала в душата му. В този момент Джерен бясна нахлува в стаята на Шениз и и пита Дженк, дали синът им със старите дрехи от Нуртен ще кара! Дженк ѝ казва да се успокои, вече ѝ е обещал, че ще се погрижи за тях! Джерен му отвръща, че вече на вярва на обещания, а иска да прехвърли половината от акциите си на нея, а тя като порасне детето ще му ги прехвърли... Дженк ѝ казва, че е съгласен...

Джерен е обидена на Дженк, че той е готов да се раздели с акциите си, но не ѝ да живее с нея, но тя е решена, че ще му вземе всичко...

Агях разбира, че Недим е дал голяма сума пари на Джерен – обезщетение за развода.
Джерен казва на бебето си, че то ще бъде едно богато дете и няма да му липсва нищо, защото има умна майка!
Дженк казва на Агях, че е решил да прехвърли половината си акции на Джерен, а Агях му казва, да остави тази работа на него! И му поръчва да предаде на Нуртен, че довечера иска да организира вечеря, а също така да покани и Сахер, и той ще съобщи неговото решение пред всички!

Дамла сваля майка си за вечерята, а Дженк ѝ казва, че не е добра идея, но Дамла е непреклонна и настанява майка си с инвалидната количка на масата.

Джерен

Джерен

© Канал Д
Агях пристига на вечерята и обвинява Джерн, че се интересува само от парите им!

Всички са на масата и очакват Агях, който влиза с папка в ръка. Сахер му казва, че е добре дошъл, но той ѝ отвръща, че не е... Агях пита Сахер, къде е Джерен, а тя ме казва, че сменя памперса на бебето и ще дойде след малко...

Агях казва на Нуртен, че Башак ще се върне в имението, че на фона на безсрамните постъпки в този дом, дъщеря ѝ е най-безгрешна!

Влиза Джерен с бебето и казва, че то е заспало и се опитва да да каже нещо, но Агях ѝ прави знак да мълчи.

Агях и казва да остави невинното бебе да спи, защото не иска да го омърсяват с техните скандали. Джерен казва, че не разбира, а Агях и казва, че сега ще разбере!

И казва, че след развода, Недим ѝ е дал солидна сума! Недим иска нещо да каже, но Агях го изпреварва и казва, че знае, че е използвал личната си сметка, но няма да го позволи и Джерен няма да получи нищо!

- Г-н Агях, това е мое законно право!- Законно право?! Така ли? Преди това беше взела чек от Шениз, но го анулирах. Парите на Недим не ти стигнаха, затова ли искаш от акциите на Дженк? Истина ли е?
- Да, защото твоят син иска да обърне гръб на сина си! Не иска да се грижи за него!
- Не ги казвай тези неща на мен, да беше мислила, преди да прелъстиш сина ми, що за нахалница си, ти!

В същото време виждаме, как Сахер умира от срам.

- Достатъчно! Стига! Аз съм майка на внука ти, г-н Агях!

Агях се доближава до Джерен

- Ти, майка! Изобщо нямаш качества за майка! Отказа се от това дете още преди да се е родило....

Сахер става от стола и казва, че тя също е ядосана и не може да прости, но мисли, че това е прекалено.

- Малко е г-жо Сахер! Заповядай, документи подписани от дъщеря ти! Уговорката с Шениз, която са направили преди раждането! Договор, с който срещу прилична сума, тя се отказва от родителските права в полза на бащата! Сега разбираш ли ме, г-жо Сахер!
- Остави детето и се махай от тук!


Епизод 126 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 30 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.127 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.127 (bTV) - какво ще се случи...

Джерен е изгонена от имението. Шениз се е възстановила напълно след падането, но крие от останалите. Вижте какво ще се случи в епизод 126 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...