Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.125 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях открива Башак и бебето. ДНК тестът потвърждава, че това е бебето на Джерен. Джемре моли Дженк да се погрижи за сина си. Вижте какво ще се случи в епизод 125 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 29 юни 2021 по bTV.

Бебето и Дженк

Бебето и Дженк

В епизод 124 на турския сериал „Безмилостен град“ Дженк признава на Агях, че бебето на Джерен е от него. Джерен изпада в шок, след като разбира, че бебето ѝ е живо. Башак отвлича бебето.

Агях се заема да намери бебето и Башак, но когато ги открива, тя заплашва, че ще се самоубие, но няма да му даде детето

Башак и бебето са в мола, но той ще затвори след 10 мин., а Башак решава, да се скрие с бебето в стаята за преповиване.

В същото време Джерен се чуди, дали наистина, това е нейното бебе и къде може да е сега?

На Сахер споделя, че всяка вечер е сънувала бебето си, но след като Башак е дошла с бебето в имението, тя е спряла да го сънува..., а след като вземе веднага, то спирало да плаче... Майка ѝ казва, да не се надява предварително, защото много ще я заболи, ако се окаже, че това не е нейното бебе.

Прибирайки се от чифлика Недим споделя на Джемре, че чичо му няма да му прости скоро , а тя му казва, че чичо му е прав...

Нериман пита Джерен, какво са си говорили на висок тон с Дженк, а тя ѝ отговоря, че той не ѝ повярвал за бебето! Нериман ѝ отвръща, че той е прав, защото не се знае, но Джерен ѝ казва, че тя е сигурна, че това е нейното бебе! Нериман я пита, а какво ще стане ако е истина с бащата, а тя ѝ отвръща, че първо иска да си върне бебето, а след това ще се разправя с Дженк.

Сахер споделя на Джемре, че е хубаво, че бебето е живо, но какво ще каже на хората, а дъщеря ѝ и казва, че след това ще го мислят, нека да го намерят...

Башак и Агях

Башак и Агях

Рано сутринта Агях влиза в стаята за повиване при Башак и бебето, и я пита какво прави тука?

Казвай ѝ да му даде бебето и да се прибират, но Башак му казва, че ще вземе бебето ѝ през трупа ѝ, тя е майка на това бебе и никой не може да ѝ го вземе.... Башак чупи огледалото в стаята и заплашва с един къс от него, да се самоубие, ако вземе бебето ѝ., тя вече е загубила едно и няма да може отново да живее с тази болка!

Агях ѝ казва, че ако я пусне сега да си тръгне, това няма да свърши добре за нея, ще прекара най-хубавите си години в затвора... Агях ѝ казва, че той ѝ е обещал нещо, а той държи на обещанията си – няма да допусне да загуби детето си и да пусне стъклото... Башак пуска стъклото, а Агях я прегръща...

Джерен и бебето

Джерен и бебето

Правят ДНК тест на бебето и Джерен.

Времето тече бавно и мъчително за Джерен, докато чакат резултатите...

Агях чака Сахер и Джерен с резултатите от теста, Джерен нетърпеливо отваря плика и разбира отговор, който сърцето ѝ подсказваше, че бебето е нейно и влиза да си го вземе!

Агях казва на Сахер, че е уредил документите и днес ще вземат бебето!

Джерен си получава обратно бебето и пита майка си, дали наистина е нейното... Джерен не може да повярва, че всичко това е истина... и казва на спящото си бебе, че явно е бил жив и той е нейното чудо!

- Ти, си мое дете! Истина е! Истина е...
Сахер казва на Агях, че е много ядосана на неговия син, но нито може да му каже, да си гледа детето, нито се гордее с дъщеря си !

Тя не знае какво да прави, много мислила, но не намира изход от тази ситуация, освен един, да си вземе децата и внучето и да си тръгнат от имението! Агях ѝ отвръща, че ситуацията не може да се промени за една нощ и не трябва да вземат прибързани решения, той също ще помисли и заедно ще вземат решение!

Джерен щастлива се прибира с бебето в имението и казва на сина си, че това имение е неговият дом...

Нериман пита, къде е баща му, а Джерен ѝ казва, че отказва да го приеме, но ще се наложи...


Джерен прави снимки на бебето и ги праща на Дженк... Докато ги разглежда, Джемре му се обажда и го пита, къде е, защото трябва да поговорят.

Джерен казва на Шениз, че има изненада за нея – внукът ѝ е жив! И ѝ разказва, как Оя е сменила бебето, а след това дала на Башак... Джерен ѝ казва, че Дженк ще приеме сина си, а тя прикована към тази количка, няма да може, този път да направи нещо, за да попречи. Джерен ѝ казва, че ще се върне с Дженк и бебето, за да я видят, като семейство!

Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

Джемре се среща с Дженк и му казва, че бебето е негово и на Джерен, а той какво прави? Дженк ѝ отвръща, че жената, която обича, му казва да се погрижи за сестра ѝ и бебето..., че той не знае, какво е да бъде баща! Дженк ѝ казва, че не може да се престори, че нищо не е станало и да отиде, и да отглежда детето си с Джерен!

Джемре му казва, че тя иска да се погрижи за детето си, да се ядосва на себе си, на Джерен...., но да не наказва сина си, защото и той като всички деца има право да расте с баща си!

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте повече

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте какво ще се случи на финала на сериала “Безмилостен град”. Разберете как ще завърши турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате всеки делничен ден...

Шениз, Недим и Дамла

Шениз, Недим и Дамла

Нуртен, моли Сахер да я отмени и нахрани Шениз. Сахер влиза в стаята на Шениз и я вижда паднала на пода, и вика Недим, да ѝ помогне, за да я вдигнат... Идва Дамла и пита, какво е ставало с майка ѝ, а Недим я успокоява, като ѝ казва, че и той много пъти е падал от него..., той ще стегне колона на стола и тя няма да пада повече.... Дамла благодари на Недим, че ще се погрижи за майка му.

Дженк и Джемре се прибират в имението, а Джемре му казва, че той ще се справи, тя вярва в него!

Джерен, бебето и Дженк

Джерен, бебето и Дженк

Дженк влиза в къщата, а Джерен го посреща с бебето и му казва, че това е техният син... и му го подава, за да го гушне... Дженк първо неуверено, но след това силно прегръща сина си!

Нуртен отива в чифлика при Агях, за да го помоли, да им прости на нея и Бешак.

Агях ѝ казва да не гледа в земята, защото тя не е виновна, Башак е допуснала грешка! Нуртен му казва, че ако е била добра майка, това е нямало да се случи... и го моли да помогне на дъщеря ѝ, а след това няма да ги види. Агях ѝ казва, че ще измъкне Башак, но те няма никъде да ходят, защото тя има важно място в семейството му, а ѝ неговите деца също грешат, но затова са родителите, да помагат и показват правилния път на децата си!


Епизод 125 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 29 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.126 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.126 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк е готов да прехвърли на Джерен половината от акциите си от компанията. Разбирайки това, Агях казва на Джерен да остави бебето и да напусне имението,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...