Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.124 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк признава на Агях, че бебето на Джерен е от него. Джерен изпада в шок, след като разбира, че бебето ѝ е живо. Башак отвлича бебето. Вижте какво ще се случи в епизод 124 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 28 юни 2021 по bTV.

Джерен

Джерен

© atv

В епизод 123 на турския сериал „Безмилостен град“ Дженк разбира за изневярата на Шениз. Оя признава на Недим и Джемре, че бебето на Джерен е живо.

Дженк признава на Агях, че бебето на Джерен е от него

Дженк решава да каже на баща си, последното нещо, което крие от него, като му признава, че преди е бил слабак, който е държал майка си за полата, но вече не е дете и признава грешката си, и е готов да поеме отговорност за нея! Агях не разбира какво иска да каже Дженк?!

- Татко, бебето на Джерен е от мен!
- Какво?!
- Аз съм бащата на бебето на Джерен и онзи път избягах от болницата, защото знаел, какво ще се случи, било му неудобно, не можел да го погледне в очите, направил план да замине с Джерен в Америка, но Джерен не поискала да пътува... След това излязъл ДНК теста и той повярвал, че бебето е на Недим, бил глупав, като решил, че не е от него, а Недим е подправил теста, защото е искал да го накаже... Той не упреква нито Недим, нито Джерен... постъпките им не го оправдават, защото той е виновен!

След това, което чу, Агях мълчи и тръгва да се прибира, а Дженк го пита, дали няма да му каже нещо, а той му прави жест да замълчи...

Джерен изпада в шок, след като разбира, че бебето ѝ е живо

По-съвзела се от чутото, Джерен изкачва последните няколко стъпала и пита, дали е чула добре...Недим и казва, че и те са научили преди малко, и ще ѝ обясни!

- Вие какво говорите? Какво значи, бебето е на Джерен!

Башак ѝ отговоря, че са се смахнали, защото бебето е нейно!

- Моето бебе почина - казва със сълзи на очите Джерен.

Башак казва, че няма да участва в този абсурд и се заключва в стаята с бебето...

Джемре извежда сестра си отвън, като ѝ казва, че всичко ще ѝ обясни, а Джерен не проумява, как може да обсъждат нейното починало бебе.

Недим казва на Башак да отключи вратата!

Джемре казва на сестра си, че бебето ѝ не е починало, защото Оя го е сменила с друго! Джерен казва, че ще полудее..., защо го е направила Оя?

През сълзи Джерен казва на Джемре, че те с Недим са се наговори, за да ѝ го върнат, за това което им е причинила...

Джемре казва на Джерен, само да си помисли, че нейното бебенце е живо!

Недим казва на Башак, че тя е изгубила бебето си, но сега има възможност да събере една майка с бебето ѝ...

Башак отговаря на Недим, че това е нейният син и никой не можа да ѝ го отнеме...

Джерен казва, че това не може да е вярно, тя е лежала в болница, нейното бебе... и хваща сестра си и отново се връщат в къщата, и казва на Башак веднага да отключи вратата, и да покаже бебето! Но ако е нейно да му покаже личната карата... В този момент идва Нуртен и им казва, че тя ще поговори с дъщеря си...

Дживан се противопоставя на майка си, заради Дамла

Дживан казва на майка си, че въпреки всички лоши неща, които са им са се случили тук, неговото сърце е пленено от едно чисто и невинно момиче и дали, синът ѝ не заслужава да бъде щастлив? И харесва ли ѝ или не, те с Дамла са заедно! Това, че няма имоти и пари – не пречи да бъде с нея, а той иска да бъде щастлив! Дживан казва на Сахер, че това е последната му дума, а Дамла не е малко разглезено момиченце, да не я обижда, ако не иска да го загуби!

Башак отключва на майка си, казва ѝ, че бебето е нейно и на никой няма да позволи да ѝ го вземе, заключва майка си в стаята, и се измъква от имението!

Джерен, Недим и Джемре се връщат отново пред стаята на Башак и отключват на Нуртен и я питат, къде е Башак и бебето? Нуртен им казва, че я е заключила и избягала.

Джерен тръгва да я търси, а Нуртен моли Недим, да ѝ обясни какво става, а той и отговоря, че бебето е на Джерен!

Джерен казва на сестра си, че ако това, което те са ѝ разказали е вярно, то Башак е отвлякла бебето ѝ! На Джерен и прилошава... тя си спомня как бебето ѝ се е усмихвало и как е преставало да плаче, когато тя го е вземала на ръце... и казва на сестра си, че то е усещало, че тя е неговата майка!
Джерен се панира и пита сестра си, дали отново е загубила бебето си..., а Джемре я уверява, че ще го открият!
“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте повече

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте какво ще се случи на финала на сериала “Безмилостен град”. Разберете как ще завърши турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате всеки делничен ден...

Сахер и Джерен

Сахер и Джерен

© Канал Д
Сахер идва и пита, Джемре, какво ѝ е на Джерен, а Джерен я прегръща и ѝ казва, че бебето ѝ е живо... Сахер гледа невярващо Джемере, а тя ѝ кима с глава, че е истина!

Нуртен казва на Сахер, че Башак не може да направи такова нещо, не може това бебе да е на Джерен!

Джерен казва, че ще се обади в полицията, но Недим ѝ казва, че ще решат проблема без полиция... Недим казва на Нуртен да помисли добре, къде може да е отишла Башак?! Нуртен казва, че дъщеря ѝ не и е дала адреса си, нито пък знае, някой неин приятел!

Джерен звъни на Дженк, но той не ѝ вдига...

Джемре, Недим и Агях

Джемре, Недим и Агях

© Канал Д
Недим, Джемре и Джерен проверяват всичко места, за които се сещат, но не откриват Башак...
Недим споделя на Джемре, че само чичо му ще им помогне и тръгват към чифлика!

Агях е сърдит на Недим, задето е подменил теста, но Джемре му казва, че трябва да му каже, че бебето е живо, колко и абсурдно да звучи! Агян не може да повярва!

Вечерта Дженк се прибира в имението и Джерен му казва, че бебето им е живо... Дженк не може да повярва и си мисли, че нещо се е случило с Джерен, че говори така и ѝ казва, че те са загубили бебето си, да се успокои, че не изглежда добре... и отново се качва в колата си и остава глух за молбите на Джерен, да намери бебето им!

Бебето е гладно, а Башак е принудена да открадне мляко, за да го нахрани, но я хващат, но тя казва, че ще плати с кредитна карта, да не я отвеждат в полицията...
Джемре и Недим успяват да убедят Агях, че бебето е живо и той заповядва на хората си, да намерят Башак и бебето!

Дамла пита брат си, какво ще прави, ако наистина се окаже, че бебето на Башак е тяхнотто, а Дженк все едно не осъзнава какво става, безчувствено ѝ отговоря, че не знае и отново отпрашва нанякъде!

Епизод 124 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 28 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.125 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.125 (bTV) - какво ще се случи...

Агях открива Башак и бебето. ДНК тестът потвърждава, че това е бебето на Джерен. Джемре моли Дженк да се погрижи за сина си. Вижте какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...