Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.108 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

За да спре Джемре да каже истината на Дженк и Недим, Шениз показва на Джемре компрометиращи видеа, на които е сестра ѝ Джерен, които ако ги види Сахер, ще я вкарат в гроба. Вижте какво ще се случи в епизод 108 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 4 юни 2021 по bTV.

Шениз показва видеото на Джемре, което вижда и Джерен

Шениз показва видеото на Джемре, което вижда и Джерен

© Канал Д

В епизод 107 на турския сериал „Безмилостен град“ Недим извършва героична постъпка, която дава втори шанс за живот на Дженк и Джемре. Въпрос на време е Агях да разбере, че Шениз е поръчала отвличането на Джмре.

Джемре се прибира от болницата и решава да каже на Недим и Дженк истината, и си прави среща с двамата в едно кафе.

Джемре тръгва за срещата, а Джерен, която видя съобщението, което Джемре изпрати на Недим, от любопитство тръгва след нея.

Докато пътува към кафето се обажда Шениз, а Джемре и казва, че се чуди как още не си е плюла на петите, че е рискувала живота на сина си, за да и затвори устата... Шениз и отвръща, че няма нищо общо със станалото и иска да я изслуша, но Джемре и казва, че много добре знае на какво е способна, но край на игричките й, защото след малко, ще разкаже всичко на Дженк и Недим!

Шениз и казва, да е бърза, а да чуе какво има тя да и каже!

Шениз и казва, че ако веднага не дойде при нея, майка ѝ много ще се разочарова... като види това, което притежава, с което ще разбие семейството й! И ако не дойде собственоръчно праща майка си в гроба! Шениз и казва, че я чака в киносалона, запазила го е само за тях двете!

Джемре тръгва, да види какво има да и покаже...

В кафето Недим и Дженк се срещата и разбират, че Джемре ги е повикала и двамата...

Шениз казва на Джемре, че сега ще и покаже един доста, сериозен филм! Шениз и показва Джерен в хотела, където предлага услуги на мъж... Джерен, която тръгна след сестра си също вижда записите... Джемре не издържа от това, което вижда и казва на Шениз, да спрат видеото!

Шениз и казва, че трябва да забрави всичко, което знае, а Джемре и казва, че тя е най-долния и отвратителен човек, който познава и ако не изтрие това видео, но Шениз и казва, че правилата определя тя, затова трябва да си мълчи, за да запази честа на сестра си. Джемре казва на Шениз, че това видео нищо не означава, то не може да съсипе честа на на сестра й, а тя винаги ще бъде до Джерен и я пита, дали така е заплашила и заблудила и сестра й!

Джемре и казва, че не може да и затвори устата, а Шениз я пита, какво ще обясни на майка си , като види този запис... Дали осъзнава, че ще вкара майка си в гроба!

Джерен съсипана от записа, който Шениз показа на сестра й, се прибира в имението...

Дженк казва на Недим, че го е чул, какво е казал на Джемре, а Недим му отговоря, че не е говорил с нея..., но Дженк му казва, че в болницата, тя е спяла и не го е чула, но той го е чул.Недим му отвръща, че вече знае неговите немарения и трябва да вдигне гарда!

В този момент пристига Джмере и те я питат, защо ги е повикала и поставила в тази неловка ситуация, а тя им отвръща, че иска да им каже нещо, което засяга и двамата, но си спомня заплахата на Шениз, че може да вкара майка си в гроба, и им казва, че ги е повикала, за да им благодари, че са спасили живота й.

Джемре се обажда на Шениз и иска видеото, а тя и отвръща, че няма да го получи, защото, то е нейната гаранция и докато си мълчи, семейството ѝ е в безопасност!

Шениз
сънува кошмар, в който Дженк и търси
сметкаи я пита, кой е баща му, и тя му
казва истината!
Шениз сънува кошмар, в който Дженк и търси сметкаи я пита, кой е баща му, и тя му казва истината!
© Канал Д

Джерен отива при Шениз и я пита, защо е показала нейните видеа на сестра й, а след като е стигнала до тях, това означава, че Джемре има нещо много силно срещи нея, нещо с което ще я съсипе!

Джерен я заплашва, че ще я убие, ако още един човек види тези записи и тя много добре знае, че не е по-малко луда от нея и затова трябва веднага да ги изтрие!
Агях пита заловения Шахин, кой го е наел, дали Шениз има пръст..., но Шахин казва, че той е измислил плана, за да си отмъсти, че го е уволнил, но разбираме, че Шениз е платила голяма сума на семейството му, за да не я издаде!


Епизод 108 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 4 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.109 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.109 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк подготвя изненада за Джемре, която я шокира!Недим иска да изгони Дженк от къщата, но Агях го поставя на мястото му! Дженк и Джемре се развеждат...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...