Актуално В програмата

„Бездомното шоу на Башар Рахал” в ефира на bTV през есента

Добави коментар

„Бездомното шоу на Башар Рахал” ще се излъчва през уикенда

В разгара на есенния телевизионен сезон bTV ще представи на зрителите първото по рода си у нас „Бездомно шоу”. Водещият Башар Рахал ще има нелеката задача за всяко издание на предаването да търси място за импровизирано студио, в което да покани гостите си и да ги провокира да се представят в невиждана досега светлина.

„bTV не би била толкова силен лидер, ако не беше близка до хората. Новото шоу с водещ Башар Рахал отива още по-далеч в тази мисия, като влиза в самите домове на много хора – за да види как те живеят, да ги направи съпричастни, но и за да ги разсмее”, коментира Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Бездомното шоу на Башар Рахал

„Бездомното шоу ще е пропито със самоирония и ще се отнася максимално непринудено към зрителите. То ще покаже, че всеки човек има забавна и неразкрита същност. За да реализираме философията си, ще заложим на силно съдържание в неочаквана обстановка”, коментира водещият Башар Рахал.

Башар Рахал започва телевизионната си кариера на 12 годишна възраст с участие в телевизионни скечове. Две години по-късно влиза в групата на театър „Сълза и смях”. През последните години натрупа сериозен опит като водещ на ТВ предавния, а зрителите на bTV го познават и от силните му роли в сериала „Стъклен дом”, българските кино продукции „Корпус за бързо реагиране”, „Стъпки в пясъка” и много други.

Изпълнителен продуцент на „Бездомното шоу на Башар Рахал” е ИндиФлай ООД.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бездомното шоу на Башар Рахал , Башар Рахал

Башар Рахал

Йорданка Христова и Башар Рахал в "Като две капки вода"

Стефан Данаилов в „Бездомното шоу на Башар Рахал”

"Първия път" на Христо Стоичков – в първото издание на „Бездомното шоу на Башар Рахал”

Жана Бергендорф взе урок по актьорско майсторство от Башар Рахал