Лица За звездите

Жана Бергендорф взе урок по актьорско майсторство от Башар Рахал

Добави коментар

Жана Бергендорф и Башар Рахал влязоха в роля по време на специален урок по актьорско майсторство. Поводът беше желанието на талантливата певица да надгради уменията си за шоуто „Като две капки вода“

Жана Бергендорф и Башар Рахал влязоха в роля по време на специален урок по актьорско майсторство.  Поводът беше желанието на талантливата певица да надгради уменията си за шоуто „Като две капки вода“, където има и не малко представители на актьорската гилдия. Чрез разигран диалог от хитовия филм LOVE.NET актьорът, който е и един от основните преподаватели в Актьорски школи МОНТФИЗ, показа на червенокосата красавица основни похвати от пресъздаването на образ, които в комбинация със силните ѝ страни могат да се превърнат в нейното тайно оръжие.

„Най-важното е, че ме слушаш докато изказвам моите реплики. Актьорите трябва да са в непрекъснат обмен по време на диалога. Справяш се чудесно, а и стоиш много добре пред камерата, което е отправната точка за всичко останало“, сподели впечатленията си актьорът, приятно изненадан от умелото представяне на изпълнителката

Урокът на Жана и Башар завърши с любопитното откритие, че певицата и актьорът са родени на една и съща дата под знака на Везните.

„Ето защо се харесахме веднага и нещата се получиха толкова добре!“,  възкликнаха шеговито двамата, добавяйки, че срещата е била не само полезна, но и съпътствана от много усмивки и забавни моменти. Повече за срещата ще научите в ексклузивен репортаж в „На кафе“, който ще бъде излъчен в началото на следващата седмица.

„Смятам, че ми беше наистина полезно. Башар ми даде насоки, които са добра основа за всеки артист“, разказва заредената с позитивни емоции Жана Бергендорф, която ще изиграе главна роля в сюжета на видео към новото ѝ парче, продуцирано от „Вирджиния Рекърдс“.

В понеделник 30 март Жана ще се отправи към следващото си предизвикателство, а именно достоверното пресъздаване на примата Лили Иванова в „Като две капки вода“ – точно в 20:00ч. по НОВА. 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жана Бергендорф , Башар Рахал

Башар Рахал

Йорданка Христова и Башар Рахал в "Като две капки вода"

"Първия път" на Христо Стоичков – в първото издание на „Бездомното шоу на Башар Рахал”

„Бездомното шоу на Башар Рахал” в ефира на bTV през есента

Жана Бергендорф е новият участник в „Като две капки вода“