Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 5 какво ще се случи?

Добави коментар

Ванеса и майка ѝ пристигат изненадващо в хасиендата. Вижте какво ще се случи в епизод 5 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 24 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Марина признава на Дамяна, че е почувствала нещо много странно, когато е срещнала Алберто. Дамяна се страхува, че Марина е открила любовта и я предупреждава, че Алберто не е подходящият мъж за нея.

Дон Луис се кара на Пруденсия, че не е взела със себе си обеците си с аквамарин. Тя се оправдава, че ги е оставила в столицата, тъй като не е смятала, че ще ѝ трябват в ранчото. Той я моли да ги носи винаги, тъй като те имат много специално значение за него.

Сусана и Ванеса пристигат в хасиендата. Паулино хваща окото на Сусана, но тя се преструва, че не го забелязва. Алберто предупреждава Ванеса да не се заиграва с местните жители, тъй като те лесно се обиждат. Тя се надява, че след сватбата никога повече няма да им се налага да се връщат в провинцията. Алберто е на друго мнение. Той признава, че е запленен от околностите на хасиендата.

Сусана разговаря с Пруденсия за Алберто и ѝ казва, че той изневерява на Ванеса с друга жена от селото. Този коментар забавлява Пруденсия, тъй като Алберто не би могъл да си търси други жени, когато има приятелка като Ванеса.

Благодарение на Йоланда, Торибио прави на Марина красив подарък, за да може тя да отиде на партито и да изглежда много красива. Тъй като това е първото ѝ светско събитие, Торибио дава на Марина уроци по танци.

Дамяна се опитва да разубеди Марина да не ходи на партито, като ѝ казва, че няма подходящия тоалет. Тя обаче не се отказва. Жената предполага, че Марина ѝ изпитва към Алберто чувства, които не е изпитвала досега, защото досега Паулино успешно е отблъсквала всички ѝ ухажори. За да ѝ спести болката, тя я кара да разбере, че тя и Алберто са от два различни свята. Мариана успокоява майка си, че са само приятелки. Марина се облича за партито на Алберто и си избира обеците с аквамарин, предполагайки, че ще изглежда елегантна с тях. Дамяна се панира когато вижда Марина с обиците и я убеждава да не го носи на партито.

Ванеса се напива и обижда поканените гости. Сузана я извежда от салона. Марина пристига и привлича цялото внимание на Алберто. Той се приближава до Марина и я кани да танцува с него. Когато усеща близостта на тялото на Алберто, Марина започва да изпитва нещо, което я кара да сияе от щастие. За няколко минути Алберто забравя всичко и прекарва красив миг с Марина. Романтичният им момент е прекъснат от Паулино.

Паулино вижда Марина много щастлива с Алберто и използва претекста, че Дамяна ще ѝ се разсърди за това, че е в града през нощта. Паулино решава да вземе Марина със себе си, а тя благодари на Алберто, че я е поканил и е направил така, че да си прекара чудесно. Загрижен за Марина, той я убеждава да се върне у дома, за да не разочарова майка си. Алберто й предлага да я закара до вкъщи. Паулино се опитва да го разобеди, за да може сам да се погрижи за приятеля си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?