Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 2 какво ще се случи?

1 коментар

Исауро е обезобразен. Вижте какво ще се случи в епизод 2 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 21 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Марина с тревога научава, че д-р Исауро е бил откаран в болницата, след като е рискувал живота си, за да я спаси. Tой е ранен и лицето му е обезобразено. Всеки път, когато поглежда белязаното си лице в огледалото, гневът му се засилва. Той решава да скрие истината от Мариана, защото не иска да му съчувства, и моли Дамяна да не ѝ казва. От страх, че ще бъде съжеляван и обсъждан, Исауро решава да скрие големия си белег с маска, която покрива половината му лице.

Маргарито предлага на Дамяна да заживеят с Марина в изоставена хижа. Жената се колебае дали да приеме помоща, защото се страхува да не създаде проблеми на Маргарито. Той ѝ обяснява, че собственикът на хасиендата рядко я посещава.

Алберто моли Ванеса да стане негова годеница и тя приема. Луис е много щастлив от годежа на сина си и от завършването му на медицинския университет. Той убеждава Ванеса да не отлага сватбата и да го дари с дузина внуци. Алберто иска да прекара почивката си в хасиендата. Той има нужда да си избистри главата, преди да започне специализацията си по пластична хирургия. Пруденсия признава на Ангустиас, че не е забравила мъртвата си дъщеря, която така и не е успяла да види. Тя ѝ казва да спре да се измъчва с миналото и да мисли за сина си. Пруденсия се страхува, че съпругът ѝ ще се срещне с акушерката Дамяна и че тя ще бъде тази, която ще му каже цялата истина.

Семейство Окаранса се завръщат в ранчото след много години и градът научава за пристигането им. Алберто получава подарък от баща си и решава да отиде в гората, за да упражнява стрелбата си. Неочаквано Алберто се натъква на Торибио, който е откраднал авокадо от имота му. Докато го преследва, Луис се сблъсква с Марина и е поразен от красивите ѝ очи. Марина усеща, че Алберто е лош човек, който се е посветил на това да наранява животни, и го предупреждава, че ще го ухапе, ако я докосне. Марина ухапва Луис и избягва, оставяйки го объркан от странната им среща.

В къщата тя разказва на Дамяна за случилото се. Той разкрива, че е син на собствениците на хасиендата. Дамяна казва на Марина, че Исауро иска да я заведе в столицата. Луис настоява синът му да утвърди връзката си с Ванеса. Той смята, че тя е идеалният кандидат за снаха. Пруденсия усеща, че Алберто не е влюбен в годеницата си. Маргарито съобщава на Дамяна, че Ангустиас е разпитвал за нея. Тя го моли да каже на жената, че е напуснала селото.

Исауро се опитва да убеди Марина да започнат заедно нов живот далеч от селото. Марина отказва и се опитва да накара Исауро да разбере, че хората в селото имат нужда от него. Исауро отстъпва пред Марина и се съгласява тя да продължи да му помага в офиса. Пруденсия разговаря със сина си и обсъждат връзката му с Ванеса. Пруденсия съветва Алберто наистина да бъде с някого от любов. Луис прекъсва разговора им и го предупреждава да побърза с плановете си за сватба, тъй като иска скоро да има много внуци.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?