Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 107 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 17 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Марина негодува срещу баща си, че с действията си е дал на Изауро идеята как да я лиши от попечителство над сина ѝ. Тя го упреква, че отново е станал причина за нещастието ѝ, както когато я е отвел от дома си против волята ѝ и я е дал на изнасилвач. Луис съобщава на съпругата си за измамата на Закариас. Той предлага да ѝ прехвърли останалата част от имота, за да не го загуби. Той се съгласява да ѝ даде развод.

Адвокатката на Рикардо, Ксимена, запознава клиента си с трудното положение, в което се намира годеницата му. Енкарнасион настоява Рикардо да се ожени за Марина възможно най-скоро и да запише Рафито като свой син. Според Ксимена подобен опит за поправяне на положението може да навреди още повече. Луис се чувства отговорен за проблемите, които са се стоварили върху Марина. Той се ангажира да ѝ помогне. Адвокат Хуртадо уведомява Изауро, че е подал молба за поемане на попечителството над сина му. Той му дава големи шансове да спечели делото.

Пруденсия и Марина се опитват да обяснят на съдията, че не са знаели за съдържанието на акта за раждане. Луис признава, че е организирал всичко в тайна от съпругата и дъщеря си. Съдията обявява удостоверението за невалидно, нарежда на Марина да направи ДНК тест, за да потвърди, че е майка на Рафито, и се задължава да разгледа искането на Изауро. Луис е арестуван по подозрение в умишлено фалшифициране на документи.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?