Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 102 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 102 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 10 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Луис отказва да даде развод на Пруденсия. Той ѝ напомня, че тя живее в неговата къща, той управлява цялото им имущество, включително наследството ѝ, и я предупреждава, че ако настоява за развод, ще се озове на улицата. Пруденсия разкрива на Алберто, че е открила аферата на съпруга си със Сусана. Тъй като той отказва да си тръгне, тя решава да го направи сама. Тя казва на съпруга си, че от този момент нататък той ще трябва да говори с нейния адвокат. Ванеса разпитва майка си за мотивите ѝ да влезе във връзка с Луис. Сусана отговаря, че е искала да го отнеме от Пруденсия, за да стане г-жа Окаранса и да има парите, което съпругът ѝ не ѝ е дал.

Рикардо споделя с майка си радостта си от планирания брак с Марина. Марина предлага на Пруденсия да заживеят заедно в апартамент в предградията. Луис се опитва да отрече аферата си със Сусана. Ванеса кара Луис да разбере, че Сусана е видяла в него само възможност да реши финансовите си проблеми. Сусана казва на Закариас, че вече няма да могат да използват сметката на Луис, защото е опасно. Тя го съветва да отиде някъде далеч. Той я принуждава да му помогне да напусне страната. Пруденсия моли Марина да не се отказва от намерението си да приеме фамилията Окаранса, тъй като това ѝ дава предимство пред Изауро и достъп до наследството на Луис. Хортензия съобщава на Лукресия за планирания развод на Пруденсия и Луис.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?