Актуално Какво ще се случи...

„Белези“ - ​кошмарите се превръщат в реалност - какво ще се случи?

Добави коментар

Кошмарите на Вера Дерменджиева се превръщат в реалност в следващия епизод на „Белези“.

Драматичната история на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова) разтърси дълбоко зрителите на bTV още със своя старт. След поредица от трагични събития, разделените от близо 18 години сестри се срещнаха отново, а повод за това бе Радост (Климентина Фърцова) - момичето, което и двете възприемат като своя дъщеря. Тази среща постави началото на редица въпроси, отговорите на които водят към болезнено минало и ще окажат невероятно влияние върху настоящето.

На 1 март от 21.00 часа Надежда ще продължи с опитите си да достигне до дъщеря си, от която е все още откъсната. На Вера ѝ се налага да импровизира в новосъздадената ситуация, за да се справи със сблъсъка със собственото ѝ минало. Това, което обърква плановете ѝ, е неочакваната намеса на друг отдавна забравен човек от миналото ѝ - най-страшните ѝ кошмари се превръщат в реалност и тя е принудена да действа бързо и решително. За капак дъщеря ѝ Неда (Балена Ланджева) прави опит за самоубийство, а на сцената се появява и един загадъчен мъж.

Връзката между Вера и Радост бе обект и на ФБ игра, която провокира зрителите да направят своите предположения за характера на техните отношения по време на 90 минутния епизод в понеделник, 22 февруари. Стотици се включиха, давайки верен отговор, а трима от тях ще се срещнат виртуално с актрисите в този триъгълник – Вера Йорданова, Анастасия Лютова и Климентина Фърцова на 2 март. Това е първата от поредицата срещи, в които актьорите ще отговарят на въпроси на феновете на „Белези“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Белези

Какво ще се случи във финала на „Белези“

Празнично изнесено студио в ефира на bTV за 24 май

Стоян Радев отмъщава на Пенко Господинов заради Анастасия Лютова в „Белези“

Пенко Господинов и Анастасия Лютова преоткриват любовта си тази вечер в Белези

Звездата от сериала „Белези” Вера Йорданова е гост в „Търси се”