Актуално Какво ще се случи...

„Белези“ - ​кошмарите се превръщат в реалност - какво ще се случи?

Добави коментар

Кошмарите на Вера Дерменджиева се превръщат в реалност в следващия епизод на „Белези“.

Драматичната история на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова) разтърси дълбоко зрителите на bTV още със своя старт. След поредица от трагични събития, разделените от близо 18 години сестри се срещнаха отново, а повод за това бе Радост (Климентина Фърцова) - момичето, което и двете възприемат като своя дъщеря. Тази среща постави началото на редица въпроси, отговорите на които водят към болезнено минало и ще окажат невероятно влияние върху настоящето.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

На 1 март от 21.00 часа Надежда ще продължи с опитите си да достигне до дъщеря си, от която е все още откъсната. На Вера ѝ се налага да импровизира в новосъздадената ситуация, за да се справи със сблъсъка със собственото ѝ минало. Това, което обърква плановете ѝ, е неочакваната намеса на друг отдавна забравен човек от миналото ѝ - най-страшните ѝ кошмари се превръщат в реалност и тя е принудена да действа бързо и решително. За капак дъщеря й Неда (Балена Ланджева) прави опит за самоубийство, а на сцената се появява и един загадъчен мъж.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Връзката между Вера и Радост бе обект и на ФБ игра, която провокира зрителите да направят своите предположения за характера на техните отношения по време на 90 минутния епизод в понеделник, 22 февруари. Стотици се включиха, давайки верен отговор, а трима от тях ще се срещнат виртуално с актрисите в този триъгълник – Вера Йорданова, Анастасия Лютова и Климентина Фърцова на 2 март. Това е първата от поредицата срещи, в които актьорите ще отговарят на въпроси на феновете на „Белези“.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Белези

Актрисата от „Белези” Ирен Кривошиева в „Шоуто на Николаос Цитиридис”

„Белези“, еп.5 – какво ще се случи

„Белези“ - какво да очакваме в новия сериал на bTV

Какво ще дават по BTV тази пролет

Най-новият сериал на bTV "Белези" започва на 22 февруари

В програмата: