Актуално Други

Българи, живеещи в чужбина искат в „Размяна на съпруги”

Добави коментар

Огромен интерес предизвиква листингът за „Размяна на съпруги”, който започна на 12 януари, понеделник. За 11 дни са се записали 534 семейства.
Само за една седмица 534 семейства се записаха за участие

Огромен интерес предизвиква кастингът за „Размяна на съпруги”, който започна на 12 януари, понеделник.

За 11 дни са се записали 534 семейства.


Българи, живеещи в чужбина искат в „Размяна на съпруги”Най-активни са представителите на Варна, от където са се записали 194 двойки. Най-предпочитания начин за записване е телефонът на предаването. „Записалите се кандидати надхвърлят първоначалните ни очаквания, особено за това кратко време. Безкрайно се радваме от предизвикания интерес към предаването, защото форматът е нов и тотално разчличен от това, което досега е показвано в България”, споделя Лиляна Славова, програмен директор на ТВ2. „Най-активни са жените и то тези от провинцията. До момента столичани са по- предпазливи, но се наблюдава леко активизиране от тяхна страна през последните дни”, допълва Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.

Кастингът за „Размяна на съпруги” се провежда на три етапа.

  1. Хората, желаещи да участват се записват чрез телефон, мейл или на пощенски адрес.
  2. Продуцентите си харесват двойки от заявилите участие и ги посещават внезапно на посочения от тях адрес, за да се уверят, че наистина са двойка и наистина водят живота, който са описали.
  3. Избраните двойки се викат на финален кастинг в София, където се срещат с продуцентите и психолози.

Първите два етапа се случват паралелно.
До момента, екипът на предаването е посетил близо 100 двойки. „На място се случват най-интересните неща, защото ние отиваме при тях без да сме ги предупредили. За жалост, близо една трета от двойките не живеят по начина, който са описали предварително, а разбира се не липсват и такива, които тотално са излъгали за семейното си положение и на място се оказва, че например нямат деца или живеят с родителите си. Но целта на този втори етап е именно това, да намерим истински двойки, които да поканим в София за финалния кастинг”, разказва Керев.

Не липсват и кандидати от чужбина. До момента от различни точки на света са се записали 24 семейства. Проверката на записалите се българи, живеещи зад граница, протича по-различно. За тях внезапното посещение на място е заместено с телефонно обаждане от психолозите на предаването. Разчита се на тяхната преценка дали българите зад граница ще бъдат извикани на кастинга в София.

Най-интерсната двойка от чужбина е семейство, живеещо в Дубай. Жената е българка, а мъжът американец, който се занимава с архитектура. Съпругата му, която е записала семейството си за участие, не работи, а гледа двете им деца. Тя е заявила, че доходът на съпруга ѝ е над 30 000 долара месечно.

Дали ще видим размяна на българи в Дубай, следва да видим в „Размяна на съпруги” през пролетта, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър