Актуално В програмата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

Добави коментар

Момичето, което обича музиката до последен дъх – Дара Екимова, принцесата на модерния суинг – певицата Деси Андонова, актрисата с безмерна енергия Касиел Ноа Ашер, водещият и продуцентът Къци Вапцаров и китаристът на група „Остава“ Жоро Георгиев запретват ръкави и се впускат във вкусна надпревара следващата седмица в „Черешката на тортата“.

Те ще предложат необикновени комбинации, приятелска атмосфера и неподозирани изненади, а щипка професионални коментари ще получат от шеф Иван Манчев.

вижте още в poTV.BG

Седмицата започва с песен и талантливата Дара Екимова. Красивата певица, за която кулинарното амплоа доскоро е било чуждо, ще вложи огромно старание, положителна енергия и прецизност, за да зарадва истински своите гости. Най-младата участничка в компанията ще приготви ястия с ориенталски нотки и нестандартни съставки. По време на вечерята ще валят неудобни въпроси, а отговорите й ще изненадат всички.

вижте още в poTV.BG

След концептуалното меню на Дара, магнетичната Деси Андонова се отправя в другата кулинарна крайност – на импровизацията и организирания хаос. Певицата с ангелски глас, по-известна като DESY от Sentimental Swingers, ще изненада гостите си с 5-степенно меню, интересни комбинации и бодър оптимизъм във вторник. Деси ще предложи вечеря за душата в приказна атмосфера с няколко кулинарни премиери, включващи съставки като оцет от дюли и сладко песто.

Копирано от poTV.bg

Актрисата, която не се страхува от вятърни мелници – Касиел Ноа Ашер, влиза с размах в „Черешката на тортата“ в сряда. Фурията и артистичен хамелеон ще сътвори разточителна вечеря, вдъхновена от любимите ястия на мъжа й. Предстоят любопитни истории за живота и кариерата й, а закачливият подарък с тематично послание ще разсмее всички на масата. Вечерта ще приключи с гледане на кафе, а предсказанието за една от участничките ще може да се превърне в реалност веднага.

вижте още в poTV.BG

Следващият ден е запазен за рокендрола в лицето на Жоро Георгиев от група „Остава“. Китаристът ще заложи на семпло, но вкусно меню, в което е сигурен. В кухнята рок музикантът ще бъде лежерен и уверен, а когато останалите участници пристигнат, ги очакват дълбоки житейски разговори. За емоционалния пик на вечерта ще се погрижи музикалната изненада на Жоро и творчеството на „Остава“. Дали от майстор на китарата може да се получи майстор в кухнята, ще стане ясно в четвъртък.

Копирано от poTV.bg

Финалът на седмицата ще постави вечното момче на късмета – Къци Вапцаров. Шоуменът няма да изневери на провокативната си същност и ще проведе социален експеримент с шеговита концепция в петък. Къци ще заблуди гостите с консервирана гурме вечеря, комбинирана с продукти от градината му. Доброто настроени няма да напуска масата, а за финал звездната компания ще получи домашно приготвен подарък и книга.

Кой ще заеме първото място и какви любопитни рецепти са приготвили домакините през следващата седмица? – вижте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

вижте още в poTV.BG
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Професионални кулинари с истински шедьоври в „Черешката на тортата“

Политиката влиза в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се отправя на околосветско пътешествие с дипломати

Четири специални седмици с много изненади в „Черешката на тортата“

Кухнята на Ада влиза в „Черешката на тортата“