Актуално В програмата

Американци правят чеверме и пеят родопска песен за Барак Обама

Добави коментар

В “Изгубени в България” на 5 октомври село Забърдо изненадва американците Ана и Кори по холивудски – с хорър и драма, екшън и комедия.
В “Изгубени в България” на 5 октомври село Забърдо изненадва американците Ана и Кори по холивудски – с хорър и драма, екшън и комедия.

Изгубени в БългарияПътуването на двамата започва от Централна гара – София, където освен многото хора, голямо впечатление им правят и многото птици. Двамата не вярват на очите си при вида на надписа “Добре дошли в Забърдо”, разположен на входа на селото...

Хората от Забърдо, абсолютно убедени, че американците не могат да държат на ядене и пиене колкото нас, ги посрещат типично по български – на маса. Но животните в селото не са особено щастливи от американското присъствие. В опит да я издои, Ана е ритната от по принцип много кротката и мирна крава Лидка и въпреки взетите предпазни мерки – в случая каска.

Изгубени в България

Още по-нещастно е едно агне, на което Кори помага да се превърне в... традиционно родопско чеверме. А Ана, която не е много съгласна с рецептата, се опитва да убеди най-добрия майстор на чеверме в с.Забърдо, че е добре да се използват подправки и зеленчуци, а не само сол при печенето на агнето...

Изгубени в България

Кори и Ана знаят, че самодейният състав на село Забърдо – известните “Евробаби” – има песен, посветена на американския президент Барак Обама. Двамата искат да я научат. Но това не им е достатъчно – с тяхна помощ бабите от Забърдо се научават да пеят песента... на английски. За общото им изпълнение Ана и Кори са пременени в родопски носии, а “Евробаби”-те  - в Т-шърти с лика на американския президент. Ана е изпроводена със заръка да отиде в Белия дом и лично да изпее пред Барак Обама песента на български и на английски.

Анна О’Нийл и Кори Олсън са родени в Америка и изгубени в България. Гледайте техните невероятни приключения в нашата невероятна страна всяка сряда от 21 часа само по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изгубени в България

Американец опитва да стане нестинар

Американка става булка в Рибново

Американци се връщат в XIX-ти век

Американци се учат варят ракия

NOVA и Diema с нова визия