Актуално В програмата

Александрина и Феодор се разделиха с приключението „Един за друг”

Добави коментар

След оспорвани елиминации романтичната надпревара в риалити формата „Един за друг“ приключи за Александрина и Феодор. Двамата се сбогуваха с вилата на любовта, тъй като не успяха да се справят с нито едно от седмичните изпитания.

Младото семейство от Плевен се бори за оставане срещу Поля и Здравко, които обаче получиха подкрепата на по-голям брой от останалите участници. Три двойки прегърнаха Алекс и Фео, но това се оказа недостатъчно за продължаването им в предаването и така те станаха поредните партньори, които си вземат сбогом с любовното състезание.

Предизвикателството за двойки тази седмица тества добрата комуникация и бързата мисъл за участниците, които трябваше да излязат от стая със загадки. Най-добро представяне показаха Виктория и Явор, които добавиха 2000 лв. към своята сметка. Това обаче не им достигна, за да спечелят специалната привилегия и да станат „Супердвойка на седмицата“, а наградата отиде при Габриела и Десислав. Младите влюбени получиха важна задача – да спасят една от номинираните двойки. Те решиха да изберат едни от най-близките си хора във вилата на любовта – Радина и Петър.

Текст от potv.bg

В битката за спасение четири двойки се впуснаха в кално изпитание, за да продължат участието си в „Един за друг“. Те трябваше да пренесат огромно количество кал само с телата и дрехите си. С най-добро време се отличиха Димана и Христо, които заедно с вторите Виктория и Георги се спасиха от елиминации.

Космически нашествие очаква участниците в първото изпитание следващата седмица. Какво е то и кой ще се справи най-добре, не пропускайте в новите епизоди – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“

Романтично предложение за брак 50 метра над земята в „Един за друг“

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Снахи и свекърви в емоционално предизвикателство в „Един за друг”