Лица Други

Александра Енева

4 коментара

На 12 януари в „Господари на ефира”, най-сетне бе разкрита самоличността на новата Адреналинка.
Алекс и Жана

На 12 януари в „Господари на ефира”, най-сетне бе разкрита самоличността на новата Адреналинка. Тя ще замести бременната Яна до края на телевизионния сезон (юли месец).

Тя е красива, руса и секси!

Представяме ви очарователната блондинка Алекс...
Александра  Енева


Александра  Енева Александра Ромео Енева е цялото име на най-новото попълнение в екипа на “Господари на ефира”. Българската Парис Хилтън, както е по-известна Алекс, ще замести бременната Яна за период от цели 6 месеца. Очарователната блондинка се появила на бял свят на 16 септември  1984 г., което я прави представител на зодията Дева. Родена е в Смолян, но всъщност никога не е живяла там.

Майка ѝ Ирина живее и работи в Кипър, а баща ѝ Ромео работи в сферата на строителството. Има 22-годишен брат, който учи кино и режисура.

Самата Алекс е завършила Държавното хореографско училище в София и още от тогава става част от балет „Модел” и започва да трупа опит с участия в безброй концерти, клипове и филми. Работила е и във Виена като лице на рекламни кампании за „Кока-Кола”, която е и любимата ѝ напитка.

Алекс е танцувала и в повечето елитни столични клубове – започнала е в “Ескейп”, след което в „Какао”, „Червило” и „Ялта”. А за последно - отново в любимия ѝ „Ескейп”.

Александра  Енева За голямо разочарование на мъжката аудитория, Александра има мноого сериозен приятел, с когото са заедно то цели 6 години. Дерзайте!!! 

Поради простата причина, че няма много свободно време, Алекс няма и много хобита, но с удоволствие обича да си седи в къщи и да си почива на спокойствие. И все пак има едно, което е станало закон за нея – всяка сряда на караоке с приятелки!

Обожава „Кока-Кола” и суши. Но мрази китайска храна.

Има великолепен 7-месечен Голдън ритрийвър на име Лондон. А като стана въпрос за градове, Алекс мечтае някой ден да посети страната на изгряващото слънце и по-точно Токио – идеалния град според нея.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира , Александра Енева

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно