Архив Вечерното шоу на Азис

Aктьорът Иван Ласкин гостува в студиото на Азис

Добави коментар

Актьорът Иван Ласкин ще бъде гост на „Вечерното шоу на Азис” утре вечер, 13-ти август. Той ще сподели разочарованията си от живота в България.

Актьорът Иван Ласкин ще бъде гост на „Вечерното шоу на Азис” утре вечер, 13-ти август. Той ще сподели разочарованията си от живота в България, а младата ни музикална надежда – Стефан Лалчев, ще разкаже как завладя „Бургас и морето”.

Aктьорът Иван Ласкин гостува в студиото на АзисВ студиото на Василка утре вечер ще влезе актьорът Иван Ласкин, който с бунтарски дух и много мъка ще говори за това колко е трудно да живееш в България. Според него животът не е толкова лъскав както са витрините по булевард „Витоша” или в моловете в столицата. Като пример Иван ще даде пенсионери, които трябва да живеят с по 60 лева пенсия цял месец.
Актьорът обожава територията на България, но мрази всичко останало в нея. Най-много го дразни манталитета на хората, агресията и негативизма им. Пред Азис, той ще сподели, че никой не забелязва постиженията на ближния, а само гледа да го дърпа надолу. „Всички злорадстват на Стефка Костадинова, че кара мерцедес, но никой не я хвали, че единствено тя е скочила 2 метра и 7 сантиметра.”, продължава Ласкин. За него политиката и управлението на страната ни са миш-маш. „Шуробаджанащината ще ни съсипе” ще допълни актьорът, но ще сподели, че се е изкушавал да влезе в политиката, но го е хванало страх да не се повлече по грешния начин на управление. За себе си твърди, че е щастлив в професионално отношение, но според него и в киното се краде, не по-малко от политиката.
Иван Ласкин произхожда от арменско потекло и ще разкаже, че има роднини в САЩ, дори чичо му е режисьор в Холивуд. Въпреки това така и не се е престрашил да опита късмета си там.

Стефан Лалчев при АзисВторият гост на Азис утре вечер ще бъде младият музикален талант, спечелил тазгодишния конкурс „Бургас и морето” – Стефан Лалчев. Пред камерите той няма да скрие факта, че не е могъл да повярва на успеха си в Бургас, защото е имал огромна конкуренция. Стефан е едва 18-годишен и като тайна за успеха си ще сподели, че е игнорирал реакциите на публиката, защото: „Както една позитивна реакция може да те мотивира много, така и една отрицателна може да те срине само за миг”, ще сподели младият талант.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV