Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 77

Добави коментар

Рагав решава да докаже любовта си. Рагав изхвърля Еша от къщата. Вижте какво ще се случи в епизод 77 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав спасява Палави от главорез, който се опитва да я насилва. След това закарва Палави в дома ѝ. Главорезът идва при Рагав и му иска още пари, защото му е обещал, че няма да го бие толкова много. Рагав не знае за какво говори. Палави чува всичко. Тя казва на Рагав, че не може да му има доверие. Добавя, че той е изпратил главорез, който да я нарани, за да може да си я върне. Тя го моли да спре да я наранява. Тя заявява, че не го познава. Тя му казва, че всичките му обещания и любов са били лъжа. Той я пита как може да каже, че любовта му към нея е била лъжа. Палави си тръгва. Съни е този, който наема главореза, за да създаде недоразумение между Рагав и Палави.

Рагав разговаря с Шарда. Той казва, че може да приеме гнева на Палави, но не може да приеме, че тя го обвинява, че не я обича. Тя му казва, че Палави е наранена и не вижда ясно нещата. Рагав отива да поговори с Палави. Той ѝ казва, че не може да приеме, че тя не вярва в любовта му. Добавя, че знае, че е направил грешка и може да приеме гнева ѝ. Той я моли да изпита любовта му към нея.

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 76

Вижте повече

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 76

Рагав се опитва да си върне Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 76 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Кеерти и Джая разговарят за Палави. Кеерти казва, че трябва да подкрепят Палави. Джая казва, че разбира болката ѝ. Кеерти казва, че трябва да изгонят Еша от къщата и да оправят нещата между Рагав и Палави. Съни чува разговора им. Междувременно Рагав идва и казва на майка си, че този път е решил да докаже любовта си. Казва, че тази вечер ще ходи по огън. Съни казва това на Еша. Тя се опитва да спре Рагав. Той я моли да стои далеч от него.

Кеерти се опитва да спре Рагав, докато той стои пред огнената пътека. Амрута се втурва в стаята на Палави и ѝ казва какво прави Рагав. Съни казва на Кеерти, че Палави няма да дойде, колкото и пъти да я вика. Той добавя, че тя не обича брат ѝ. Джая казва на Рагав да помисли за това, което прави, и добавя, че това няма да върне Палави при него. Рагав се замисля как Палави му е казала, че вече не го обича, и започва да върви.

Палави го издърпва, след като той прави две крачки. Тя го пита защо прави това. Рагав я пита дали му е простила, тъй като е дошла да го спаси. Палави казва, че като се е наранил, той ѝ е показал, че иска да манипулира решението ѝ емоционално. Тя добавя, че действията му доказват, че не е зрял и не заслужава нейната любов и прошка. Тя се опитва да си тръгне. Рагав ѝ казва, че се чувства виновен и иска да се извини. Той не знае какво да прави, тъй като всичко, което прави, не ѝ харесва. Той добавя, че тя винаги му е помагала да остане на правилния път, и я моли да му каже какво да направи, за да заслужи нейната прошка. Палави му казва да дойде в магазина на сутринта.

Палави се връща в къщата на Дешмук и казва на Шарда и Амрута, че иска да накаже Рагав. Рагав е развълнуван, че Палави му е дала шанс. Рагав показва на Джая идола на Ганпати, който е принадлежал на Палави и тя много го е харесвала, но цветовете му са избледнели. Той казва на Джая, че ще го боядиса и ще го вземе със себе си в магазина.

Рагав стига до магазина. Палави го моли да изчака. Тя забелязва идола на Ганпати и го хвали. Палави нарежда на Рагав да работи в магазина. Той се съгласява. Тя го моли да мете и мие. Докато работи, той продължава да се взира в нея. Когато влизат клиенти, тя го моли да им донесе вода. Те хвалят външния му вид и личността му. Палави изпитва лека ревност. По време на обяда Палави казва на Рагав да се върне до половин час. Той вижда, че не може да обядва, иначе ще закъснее. Палави се чувства зле и моли Рупа да даде на Рагав нещо за ядене. Рагав разпознава, че храната е приготвена от Палави. Той казва на Палави, че храната е била отлична, както винаги.

Амрута и Кеерти са на пазара. Кеерти казва, че се надява нещата между Рагав и Палави да се подобрят. Амрута ѝ казва, че Палави ѝ е казала, че е извикала Рагав в магазина, за да го накаже. Кеерти забелязва един продавач на кокосови орехи и го разпознава като лекаря, който е дошъл да лекува Еша. Съни вкъщи предлага на Еша да направи нещо специално за Рагав и да го накара да разбере, че тя е подходящата за него. Тя благодари на Съни за идеята.

След като Палави си тръгва, Кеерти и Амрута завеждат продавача в магазина и той признава всичко. Рагав се прибира вкъщи ядосан. Еша готви за Рагав. Рагав ѝ казва, че времето ѝ в дома му е изтекло и тя трябва да си тръгне. Той я хваща за ръката и я изкарва пред вратата. Съни се опитва да го спре, но Рагав му казва, че ако го ядоса, той ще бъде този, който ще бъде изхвърлен от къщата. Рагав я избутва от къщата и затваря вратата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78