Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 23

1 коментар

Рагав и Палави се женят. Вижте какво ще се случи в епизод 23 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави напада Рагав. Той казва, че ще и прости този път, защото разбира, че тя се притеснява за брат си. Рагав и казва, че за да спаси брат си от затвора тя трябва да се ожени за него. Палави го пита дали той стои зад всичко това. Тя добавя, че двата се мразят. Палави го пита защо прави това и какво ще спечели от брак с нея. Рагав ѝ казва, че това не я интересува. Палави му казва, че ще спаси брат си на всяка цена, но няма да го моли за помощ. Тя тръгва да каже нещо за семейството му, но Рагав я спира. Той казва, че ще чака обаждането ѝ. След това я предупреждава да не казва за това на Джая и Кеерти, иначе ще трябва да забрави брат си завинаги, след което си тръгва.

Кеерти говори с Рагав за условието на майка им. Тя пита дали Палави се е съгласила и дали той я поставил в ситуация, в която тя не е имала друг избор. Рагав казва, че в любовта и войната всичко е позволено. Кеерти казва, че в това няма нито любов, нито война. Рагав ѝ казва, че за него е война и е готов да направи всичко, за да върне майка си и сестра си в живота. Джая го пита ли Палави се е съгласила. Той ѝ казва да са готови да се преместят. Кеерти моли Джая да оттегли условието си, защото е сигурна, че Рагав е принудил Палави да се ожени за него. Кеерти я моли да не съсипва живота и на двамата.

В болницата Шарда казва, че Виджай е попитал за Нихил и е усетил, че нещо не е наред, след което се е влошил. Докторът им казва, че Виджай е имал лек пристъп, но сега е напълно здрав и ги моли да не го стресират. Палави казва на Шарда да не се притеснява, че Виджай ще се оправи. Шарда казва, че когато се събуди, той ще попита за Нихил. Палави казва, че Нихил ще бъде освободен под гаранция до вечерта.

Рагав седи в дома си. Фархад идва и Рагав го пита за Нихил. Фархад казва, че Нихил е напълно наред и пита дали Палави му се е обадила. Рагав казва, че е сигурен, че ще му се обади.

Палави отива в полицейския участък и им показва онлайн кампанията си "Правосъдие за Нихил”. Тя казва, че хората ще полудеят, когато тя разкаже на всички, че Рагав Рао стои зад всичко, а инспекторът действа според думите му и вкарва невинни хора в затвора. Носят храна на Нихил. Инспекторът спира и казва, че докато Палави не изтрие видеото и не спре онлайн кампанията няма да дава на Нихил и капка вода. Инспектора кара Палави да изтрие видеото. Инспектора се обажда на Рагав и му разказва за кампанията на Палави. . Рагав моли инспектора да не се притеснява, той ще се погрижи за всичко. Милинд казва на Палави, че не могат да намерят адвокат.

Шарда се обажда на Палави и ѝ казва, че Виджай се е събудил, но е отказал да яде. Той няма да яде докато не види Нихил. Палави казва на Шарда, че прави всичко възможно. Шарда казва, че като майка се притеснява, особено след смъртта на Мандар. Кришна казва, че ще помогне на Палави да намери адвокат. Палави казва, че няма повече време и ѝ остава само една възможност. Тя се обажда на Рагав.

Рагав и Палави се срещат. Той я пита да ли е готова да се съгласи да се оженят. Палави е решена да използва този брак в своя полза. Тя казва на Рагав, че щом за него този брак ще бъде сделка, тогава нека бъде така. Тя му казва, че Рагав първо ще освободи Нихил, а след това тя ще се омъжи за него. Той отказва и казва, че двете неща ще се случат по едно и също време. Палави го пита защо не вярва на бъдещата си съпруга. Рагав казва, че би бил глупак ако и се довери. Двамата мислят за това какви лоши неща им е причинил другия.

Палави отива в болницата. Палави казва на Шарда, че Нихил ще излезе от затвора утре. Шарда пита какво е станало, защото последния път като са говорили Палави и е казала, че все още няма решение на тази ситуация. Шарда я пита дали е направила някоя глупост. Палави казва, че не, адвокатът има връзки и затова Нихил е пуснат под гаранция. Шарда я пита как му е платила. Палави казва, че адвокатът познава братовчеда на Кришна, така че няма нужда да се притеснява за парите. Палави прегръща Шарда и се разплаква, след което казва, че от утре всичко ще се промени. Шарда казва на Палави, че ще говори с Виджай и ще му каже, че това, което е направил, е най-голямата грешка в живота му. Шарда иска всичко да бъде както преди. Палави се разчувства и отново прегръща Шарда. Палави казва на Шарда, че в сарито ѝ има мирис, който я кара да се чувства като у дома си, а след това Палави моли Шарда да ѝ даде едно сарито.

Рагав се прибра и и открива, че всичките му костюми са на леглото му. Фархад идва и му казва, че е подредил стая за Джая и Кеерти, а сега, когато Палави ще бъде негова съпруга, трябва да подреди стая и за нея. Рагав му казва да не преминава границите. Палави няма да е неговата съпруга, а просто жена и му казва да не променя нищо без негово знание. Инспекторът идва да се срещне с Рагав.

Палави събужда Кришна, дава ѝ информацията за магазина и казва, че е нейна отговорност да се грижи за него. Кришна моли Палави да се откаже от решението си. Палави казва, че сега няма повече време да прави каквото и да било. Кришна казва, че заради това, което ще направи, цялото ѝ семейство ще е против нея. Палави казва, че Мандар винаги е искал семейството му да е щастливо. Сега тя е направила всичко по силите си до момента, за да направи всички в семейството щастливи и се чувства доволна, знаейки, че Мандар почива в мир. Кришна прегръща Палави и се разплаква.

Фархад дава на инспектора диаманта и го моли да каже, че по погрешка са арестували Нихил. Инспекторът се съгласява, след което си тръгва. Рагав казва на Фархад, че той се държи умно. Фархад казва, че е научил всичко това от Рагав.

На следващия ден Фархад идва в къщата на Джая и Кеерти и им казва, че днес ще се състои сватбата на Рагав и Палави и той е дошъл там, за да ги заведе на мястото. Джая се радва и отива да се приготви. Кеерти пита Фархад защо сватбата ще се състои точно днес и го моли да каже какво е направил Рагав сега. Фархад казва, че сватбата е по взаимно съгласие. Тогава Кеерти пита Фархад защо не са поканили семейството на Палави и тази сватба е толкова скромна.

Палави пристига на мястото на сватбата. Рагав слиза долу и вижда Палави. Двамата се поглеждат един друг. Рагав включва телевизора. Палави вижда, че Милинд се обажда на някого.

В болницата Сулочана вижда, че телефонът на Шарда звъни. Тя вдига. Кеерти си мисли, че говори с Шарда и я пита дали ще дойде на сватбата на Палави. След това пита защо Палави е казала "да" на предложението за брак. Сулочана мисли, че този брак не може да се случи. Тя иска Амрута да се омъжи за Рагав. Шарда идва. Сулочана пуска мобилния телефон на високоговорител и пита Кеврти какво е казала, защото има проблем с мрежата. Кеерти отново пита защо Палави се е съгласила да се омъжи за Рагав. Шарда пита Сулочана какво е това. Сулочана казва, че любимата ѝ дъщеря ще се омъжи за Рагав. Шарда казва, че няма да повярва, дори и Бог да дойде и да каже това. Сулочана ѝ предлага да отидат да видят дали е вярно или не. Шарда ѝ отказва. Тя смята, че това един от пъклените планове на Сулочана. Шарда напуска болницата. Сулочана тръгва след Шарда.

Рагав и Палави гледат към телевизора. Свещеникът ги извиква и моли Палави да се преоблече. Рагав поглежда Палави, след което казва на свещеника, че няма нужда от никакви формалности. Свещеникът казва, че нямат много време и моли Рагав и Палави да дойдат в мандапа. Рагав казва на Палави, че е изпълнил обещанието си, а сега е неин ред да изпълни своето и се надява този път тя да не го измами. След това Рагав отива и сяда на мястото си в мандапа. Фархад закарва Кеерти и Джая до мястото на събитието. Джая изглежда щастлива. Кеерти изглежда притеснена. Палави се приближава до мандапа, след което се колебае дали да отиде и да седне до Рагав. Рагав поглежда към Палави.

Шарда и Сулочана пътуват с кола, за да стигнат до мястото, където се е състои сватбата. И Палави, и Рагав изглеждат тъжни. Рагав поглежда Палави. Палави поглежда към телевизора и вижда, че инспекторът говори с Милинд. Рагав поглежда към вратата и чака Джая и Кеерти. След това Палави вижда как Милинд подписва документите за освобождаване под гаранция на Нихил. Полицаите извеждат Нихил извън участъка. Палави поглежда Рагав с насълзени очи. След това Палави поглежда към телевизора и вижда Милинд и Нихил. Рагав отново поглежда назад и открива, че Джая и Кеерти все още не са там и се натъжава. Свещеникът моли Рагав и Палави да се изправят. Рагав се изправя. Но Палави не му обръща внимание и гледа само към телевизора. Рагав се ядосва.

Нихил пита Милинд къде е Палави. Милинд казва на Нихил, че Палави е заета с някаква друга работа и моли Нихил да покаже поне малко любов на чичо си и да го прегърне. Нихил прегръща Милинд. Рагав отново сяда близо до Палави и казва, че неговият човек е с инспектора, така че ако Палави се опита да се откаже, това ще се отрази на Нихил. Палави го поглежда. Рагав се изправя. Палави също се изправя. Свещеникът идва и дава на двамата венец от цветя. Рагав взема един венец от свещеника и го слага на врата на Палави. Рагав взема другия и го слага в ръката на Палави. След това Рагав взема ръката на Палави с венеца от цветя и след това го слага на врата си. Свещеникът ги моли да започнат. Рагав тръгва, а Палави върви зад него. Шарда и Сулочана влизат в задръстване. След като Рагав приключва с обиколките, свещеникът моли Палави да излезе напред. Палави поглежда Рагав, след което излиза напред и започва да обикаля. Рагав я следва.

Шарда пита шофьора на автомобила какво се случва. Шофьорът казва, че има задръстване. Шарда моли шофьора да направи нещо. Шофьорът казва, че не може да направи нищо.

Рагав и Палави завършват обиколките. Свещеникът донася вермилион и мангалсутра в чиния и казва, че младоженецът трябва да сложи вермилиона на главата на булката. Рагав и Палави се споглеждат. Сълзата на Палави пада на лицето ѝ. Рагав взема вермилиона и се приближава до главата на Палави.

Движението се освобождава Сулочана подканя шофьора да кара бързо. В колата Джая изглежда щастлива, а Кеерти поглежда към Джая. Рагав слага вермилиона на челото на Палави. Палави отваря очи, очите ѝ са пълни със сълзи. Шарда и Сулочана влизат и се шокират, като виждат Рагав и Палави. Рагав и Палави се гледат един друг. Шарда вика Палави. Палави се обръща и вижда Шарда там и е шокирана. Рагав също вижда Шарда и Сулочана и изглежда шокиран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78