Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 68 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант съобщава на Гена, че някой ѝ е изпратил букет с картичка, а тя казва, че не знае от кой е. След това Анант ѝ казва, че трябва да започне да учи веднага и че ще ѝ състави график, който да следва. Тиа и Хирал я предупреждават, че Анант е много строг и ще накаже тези, които не го слушат. Гена се притеснява. Анант я събужда в 5 ч. сутринта и ѝ показва разписание, което продължава от 5 ч. сутринта до 9 ч. вечерта. Гена протестира, като казва, че ако учи толкова много, няма кога да върши домакинска работа. Анант й предлага да свърши домакинската работа между 5 и 7 часа сутринта. Гена започва да работи набързо.

Джамуна дава Назар бату на Гена и ѝ казва да го закачи на вратата. Тя казва, че ще го направи, след като приключи с работата си. Тиа ѝ казва първо да си допие чая. Хема се ядосва, мислейки си, че Гена е съсипала живота на Канак и сега е заета със собствения си живот, но не може да избяга от Хема. Гена приключва с готвенето. Хема влиза в кухнята, преструвайки се, че прави джелеби за Сагар, и нарочно изпуска брашно на пода, вследствие на което се подхлъзва. Гена ѝ казва да си почине и започва да чисти. Анант влиза и ѝ се кара, че е закъсняла. Гена се опитва да обясни, че е закъсняла заради действията на Хема, но Анант не я слуша. Гена бяга, плачейки.

Пареш съветва Анант да не бъде толкова строг с Гена през първия ѝ ден и му казва да я утеши. Анант отива при Гена на терасата и ѝ предлага шоколад като извинение. Казва ѝ да се усмихне и ѝ съобщава, че е направил промени в графика, като е намалил часовете за учене от 8 на 7 и е добавил един час за почивка. Гена е доволна от тази промяна. Тя отива да поправи бату Назар, който ѝ е подарен от Джамуна. Докато се качва на един стол, Хема, докато си играе със Сагар, хвърля топка и я удря, вследствие на което Гена губи равновесие, но е спасена от Кришна, когото Анант разпознава като човека, спасил го от главорезите в предишния епизод.

Текст от potv.bg

Гена е развълнувана да види, че това е старият ѝ приятел Кришна и го представя на останалите членове на семейството. Анант дава на Гена половин почивен ден, за да прекара време с приятеля си. Той благодари на Кришна, че го е спасил от главорезите. Пареш пита Кришна за професията му и той разкрива, че е автор на пиеси. Пареш споменава, че Анант също обича пиеси и Кришна го кани да дойде и да гледа една от пиесите му в Сурат. Той се чуди коя е жената, която е говорила лошо за Гена, и пита дали има други членове на семейството. Гена му разказва за Тиа и Канак. След това Гена и Кришна се отправят заедно към мелницата за брашно. Джамуна хвали Кришна, но Хирал не го харесва. Анант ги уверява, че Кришна ще обядва и ще си тръгне, така че те не трябва да се притесняват.

Гена разказва на Кришна за семейството си, а той казва, че тя все още не му е разказала за Тиа. Гена му казва, че той е питал за семейството ѝ повече от четири пъти. Кришна казва, че е чул жени да заговорничат срещу нея, но Гена го уверява, че умът му е изпълнен с подозрения заради писането на мистериозни пиеси и че семейството ѝ е наистина хубаво. Той ѝ казва, че тя е много разговорлива, докато съпругът ѝ е много тих, което ги прави идеална двойка. Гена го предупреждава да не говори лошо за Анант, а той казва, че просто се е шегувал.

Текст от potv.bg

Хема се опитва да провокира Четан и казва, че Кришна не изглежда благонадежден. Четан отвръща, че тя не бива да говори за доверие, тъй като и той не ѝ се доверява. Хема, която държи нож в кухнята, си мисли, че заради Гена съпругът ѝ се доверява повече на непознат човек, отколкото на нея, и започва да мисли как да си отмъсти на Гена. Кришна влиза в кухнята и вижда Хема с ножа и я пита какво прави. Хема му казва, че е дошла да готви, но след като Гена е тук, ще си тръгне. Гена разговаря с Кришна, спомняйки си старите им спомени, докато останалите членове на семейството ги наблюдават. Гена забелязва, че семейството ги наблюдава, и се притеснява. Хема казва на семейството да оставят Гена и Кришна да говорят насаме. Анант казва на Гена да приключи с готвенето и след това да започне да учи. Кришна казва, че полудневната почивка е свършила и Гена се нуждае от целодневен отпуск.

По-късно Хема включва газта и се скрива. Анант забелязва миризмата на газ, Гена включва печката и тя се взривява. Анант се втурва и спасява Гена. Кришна изключва печката, но бутилката се запалва. Тиа идва и дава на Кришна шала си, за да потуши огъня. Той е запленен от красотата на Тиа. Той успешно потушава огъня, а Тиа прегръща Гена, за да провери дали тя е добре. Гена ѝ казва, че носът ѝ е бил запушен, затова не е могла да усети газа. Семейството се втурва в кухнята и Хема с разочарование вижда, че Гена е невредима.

Докато вечерят, Кришна си мисли, че инцидентът с газа не е случаен, и решава да остане по-дълго, за да разбере кой го е направил. Парфул пита Кришна колко време ще остане в Сурат и той им казва, че е смятал да остане 10 дни, но виждайки реакцията на публиката, е решил да остане един месец. Парфул е доволен, а Кришна казва, че харесва семейната среда и му е приятно да разговаря с тях. Пареш казва, че трябва да остане при тях, вместо в хотел, и Кришна се съгласява, като казва, че това е бил неговият план. Хема е разстроена, че Кришна ще остане при тях.

Текст от potv.bg

Кришна казва на Гена да дойде да пазарува с него на следващия ден. След като той си тръгва, Хирал пита Пареш защо е поканил Кришна да остане при тях. Пареш казва, че щом Радхика може да остане с тях, защо Кришна да не може. Анант изразява загриженост, че Гена ще се разсее от ученето си, прекарвайки времето си с Кришна. Тиа коментира, че Кришна е красив и мускулест, което кара Анант да се чувства несигурен. На следващата сутрин, след като тренира, Анант се поглежда в огледалото и си мисли, че и той е във форма. Той вижда, че Гена учи, и я пита защо не е отишла да пазарува с Кришна. Гена му казва, че не е искала да губи време. Анант е щастлив.

Междувременно Хема се обажда на телефона на Канак и ѝ разказва какво се случва в семейство Десаи. Джигна ѝ се кара, че е седяла безучастно, вместо да накаже Гена. Хема мисли да си отмъсти на Гена за това, което е направила на Канак. Анант преподава на Гена и когато тя произнася грешно някоя дума, той поправя грешката ѝ. Гена предлага да гледат филм на английски език, за да подобри езиковите си умения. Анант се съгласява, като казва, че това е добра идея. Той я насърчава да си вземе почивка от ученето. Гена връзва косата си, но Анант ѝ казва да я остави разпусната, тъй като изглежда красива. Гена се стеснява и си тръгва.

Текст от potv.bg

Пристига Тиа и помага на Гена да се отърси от объркването си. Гена споделя с нея, че Анант я е похвалил за първи път. Тиа ѝ разкрива, че Анант изпитва чувства към нея. Гена изразява желанието си Анант наистина да я обича, а не само да се чувства отговорен за нея или да я съжалява. Тя желае Анант да избере нея измежду всички останали момичета. Тиа я уверява, че Анант ще я избере измежду милиони момичета. Гена изразява благодарността си към Тиа.

Кришна се връща в къщата с чанти и подарява топчета на Гена. Анант я пита дали е играла на топчета, на което Кришна отговаря, че тя е шампионка в игри като лагори и питу и само той може да я победи. Гена възразява, че той винаги е губил. Тиа предизвиква Кришна на игра.

Кришна организира отбори, като в момичешкия отбор влизат Гена, Хема, Тиа и Хирал. Той пита кой ще е в отбора на момчетата, но Анант си тръгва, като казва, че не иска да играе такива игри. Кришна шеговито коментира пред Гена, че съпругът ѝ е скучен. Той ѝ се подиграва, че искала да се омъжи за красив каскадьор с добре оформено тяло, добро настроение и слънчеви очила. Гена му се скара, че говори лошо за Анант. Анант подслушва разговора им и идва в градината, където играят, със слънчеви очила.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103