Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 62 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 18 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

През нощта Вират свири на китара на спящата Манви. Тя се усмихва в съня си. На сутринта Манви се събужда и вижда, че закъснява. Тя чува Вират да се смее и се чуди защо. Манви го намира долу, където разказва на Дживика истории от детството си. Да види сестра си да се смее я прави щастлива. Без да ги безпокои, тя сяда на стълбището и ги наблюдава. Вират прави комплимент за усмивката на Дживика. Дживика казва, че Манви обича нейната усмивка. Добавя, че знае, че е твърде безкомпромисна към сестра си, и го моли да ѝ каже, ако е твърде строга. Вират се съгласява. Дживика хвали приятелството на Манви и Вирен. Тя казва, че Манви е късметлийка да го има в живота си. Вирен ѝ отговаря, че той е късметлията. Манви чува всичко.

Вират, Дживика и Манви обикалят магазините. Изведнъж Манви се разделя от групата. Те започват отчаяно да се търсят един друг. Дживика казва, че знае къде е Манви. Двете сестри започват да тичат в една и съща посока. Срещат се на брега на морето. Дживика и Манви се прегръщат. Вират ги хвали. Дживика казва, че в Ришикеш Манви винаги е отивала на реката, когато е била тъжна, а в Мумбай единствената река е морето. Тримата се наслаждават на плажа.

Вечерта се връщат в къщата. Манви заспива в колата. Дживика не може да я събуди. Вират я занася в стаята ѝ. Дживика благодари на Вират за прекрасния ден. Той казва, че е там, за да направи пътуването специално и незабравимо.

Вират и Манви се дразнят един друг. Телефонът на Вират звъни. Обажда се позната от университета за да го покани на събиране. Вират оценява поканата, но не я приема, тъй като не може да остави Дживика и Манви. Манви казва, че те ще се справят сами. Тя дразни Вират. Накрая те решават, че и тримата ще отидат на партито. Вирен се обажда на Дживика. Тя казва на Манви и Вират да отидат за партито без нея, защото тя иска да говори със съпруга си. Дабу се обажда на Манви. Тя му казва, че отива на парти с Вират, за да види колко готин е бил в университета.

Вират и Манви пристигат на партито. Манви го намира за странно. Тя си мисли, че Вират наистина е бил популярен, тъй като хората са идват, за да го поздравят. Той представя Манви на всички. Тя се радва да види как приятелите му го дразнят. Хората започват да питат дали Вират е виждал Таня. Изведнъж едно момиче извиква Вират, излиза напред и го прегръща силно. Вират намира това за странно, но я прегръща обратно. Манви се чувства неудобно. Вират запознава Манви с Таня. Таня не харесва Манви, а Манви не харесва Таня.

Вират отива да говори с друг негов познат. Таня се възползва от възможността и обижда Манви. Приятелките ѝ се присъединяват към нея. Манви не казва нищо. Тя отива при Вират и го пита дали Таня е била най-добрата му приятелка. Вират се усмихва и казва, че Таня е била най-добрата му приятелка, но сега Манви е единствената му най-добра приятелка. Манви е възхитена.

Вират отива да донесе питие на Манви. Дживика се обажда на сестра си и я пита как е партито. Манви казва, че е много скучно. Таня подслушва разговора. Манви казва, че тези партита за богати хора не са много интересни. Тогава Дживика пита дали ѝ е наред. Манви казва, че е добре, и й казва да не се притеснява.

Таня излиза на сцената и казва на хората, че някой смята, че партито им е много скучно. Тя смята, че този човек трябва да излезе на сцената и да им попее. Тя вика Манви на сцената. Манви е шокирана. Тя пита Вират какво се случва. Той е безмълвен. Вират казва, че ще спре Таня. Манви го моли да изчака. Тя може да се справи сама. Таня се усмихва. Манви е готова да се изправи срещу нея. Манви успява да унизи Таня пред очите на цялата тълпа. Таня е наистина ядосана. Тя се напива и отива да търси Вират.

Таня намира Вират и го целува. Той знае, че тя е пияна, и спокойно я моли да спре. Тя продължава да повтаря, че Вират е само неин и никой не може да ѝ го отнеме. Той спокойно ѝ казва, че никой не ѝ го отнема. Манви ги вижда. Тя взема едно питие от масата и го хвърля по Таня. И Таня, и Вират са шокирани от поведението на Манви. Таня отива да удари шамар на Манви. Вират я спира. Той казва, че му е писнало. Вират казва на Манви, че не е трябвало да реагира по този начин. Те са можели да се справят с Таня по-добре. На Манви не ѝ харесва, че Вират е загрижен за Таня, и не е съгласна, че е направила грешка. Те се връщат в къщата. Манви отива в банята. Тя не смята, че е направила нещо нередно. Тя ще направи всичко, за да защити Вират, все пак те са партньори. Тя няма да се извини.

На следващата сутрин всички - Дживика, Манви и Вират - са на масата за закуска. Вират отива да седне на обичайното си място, но Манви коментира, че това е мястото на главата на семейството - която в момента е Дживика. Дживика спори, но Манви я принуждава да седне на стола. Вират заема друго място. Вирен и Манви си хвърлят гневни погледи. Дживика се разстройва и пата какво става между тях. Вират поглежда Манви и Манви обяснява всичко, което се е случило на партито снощи. Дживика е шокирана и веднага пита Манви дали се е извинила. Тя казва, че никога няма да се извини, тъй като тя не е виновна. Дживика пита дали поне не се е извинила на Вират. Вират започва да пее. Манви го пита защо пее и казва, че НЯМА да му се извини.

Вират казва, че е загубил апетита си. Той продължава да пее и си тръгва, като казва, че има някаква работа. Манви е ядосана. Дживика се опитва да спре Вират. Манви се чуди дали трябва да се извини. Манви започва да крещи. Дживика е шокирана и пита Манви с кого говори. Тя отново я моли да се извини, но Манви отказва.

Манви казва на сестра си, че трябва да тръгнат, за да отидат при лекаря. Дживика смята, че трябва да изчакат Вират. Манви дърпа Дживика и казва, че той не им е нужен. Изведнъж Вират идва и казва, че е готов и могат да тръгнат. Манви казва, че той може да отиде да си върши важната работа. Те нямат нужда от него. Вират казва, че е отишъл да ѝ купи лекарства. Манви знае, че трябва да се извини, но егото ѝ не ѝ позволява и тя отново казва, че няма да се извини. Вират я поглежда разочаровано. Дживика ги моли да млъкнат и да я последват, тъй като не може повече да търпи глупостите им. Манви следва Дживика, но преди да тръгне, поглежда към Вират.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99