Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 50

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 50 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на - 29 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират казва на Манви, че те не са свързани само от брат му и сестра ѝ. Връзката им е по-дълбока. Манви му казва да говори направо. Вират си мисли, че иска да започне нещо, но Манви се опитва да го прекрати. Тя му дава възможност да поговорят едва когато всичко приключи. Вират ѝ казва да забрави, това не е било важно.

Свамини казва на Вирен и Дживика да се грижат за себе си. Тя казва на Дживика да остане силна и да подкрепя семейството си. Тя казва на Вирен да бъде силата на семейството. Вирен шофира, а Дживика е напрегната. И двамата мълчат. Вирен държи ръката ѝ, за да я утеши. Вирен и Дживика пристигат и Вират ги посреща. Семейството е шокирано да ги види и Манви веднага тича при Дживика. Бабата казва, че е щастлива да ги види, и й се иска да е било в по-добър момент. Манви, за да разведри обстановката, казва, че ако подпалването на магазина на Мадан е привлякло Дживека обратно при нея, тя е щяла да подпали по-рано. А не да чака Вират да го направи. Вират е наранен.

Дабу дава на Вирен подробности за пожара. Мадан се кани да тръгне да пазарува, но Вирен го спира и му казва, че трябва да обсъдят нещо. Той моли Дживика да извика баба си и Пинки. Вирен обяснява, че иска да им помогне, защото това е негов дълг и право. Бабата казва, че се гордее, че има зет като него, но не може да приеме помощта му. Тя го уверява, че ще намерят решение на проблема. Мадан се съгласява и казва, че нещата не са толкова зле. Те ще намерят изход. Вирен моли да приемат помощта им, като заем. Той ги моли да приемат помощта му, особено след като вината е на Вират. Бабата казва, че никой не го обвинява. Вират е трогнат. Мадан казва, че всичко ще се оправи след един месец. Вирен се съгласява при едно условие; Вират и той самият да му помогнат да оправи магазина си, докато той процъфтява както преди. Той казва, че Вират и той ще останат с тях, докато всичко се нормализира. Вират се съгласява с тази идея и се усмихва обнадеждено и извинително на Манви. Манви излиза от стаята.

Бабата пита Мадан как ще платят за лечението на Манви. Мадан казва, че плащането на третия сеанс на Манви е чак след известно време и той ще измисли нещо преди това. Той се притеснява, че с Вирен, Вират и Дживика в къщата не могат да скрият лечението.

В стаята им Манви казва, че е щастлива да види Дживика. Дживика казва, че сега могат да разрешат проблемите между нея и Вират. Тя казва, че трябва да стои настрана от Вират, за да не приемат хората приятелството им по лош начин. Дживика обяснява, че Вират ще остане в тази къща и тя не може да бъде приятелка с него. Манви пита защо не казва това на Вират. Дживика казва, че тя трябва да стои настрана от Вират. Това е най-доброто и за двете семейства.

Манви е шокирана, но разбира. Тя вижда Вират да се приближава и казва на Дживика, че Вират вече не ѝ е приятел. Той не е нищо друго освен богат разглезен хлапак, който не разбира нищо. Тя не изпитва нищо друго освен гняв към него. Манви поглежда, за да се увери, че той я е чул. Вират е тъжен и разстроен, чувайки думите ѝ.

Вират е на терасата и си мисли за обидните думи на Манви. Вирен пита дали всичко е наред. Вират казва, че когато се влюбиш, искаш да направиш всичко за този човек, но ако този човек има ниско мнение за теб, какво трябва да направиш. Вирен му казва, че трябва да промени мисленето на другия човек. Той добавя, че е време да се направи нещо по въпроса и да промени обстоятелствата. Вират се съгласява. Той изглежда решителен и Вирен се усмихва.

Вират казва на семейството, че е решил да остане в Ришикеш, за да помогне на Мадан да поправи магазина си. Дживика е разстроена. Тя смята, че ще ѝ е по-трудно да държи Вират далеч от Манви. Дживика казва на Вирен, че не иска Вират и Манви да се сближават. Вирен ѝ казва, че Вират обича Манви и Дживика е шокирана.

Семейството поправя магазина. Вират се опитва да говори с Манви. Дживика ги прекъсва и се опитва да държи Манви далеч от хегп. Манви казва на Дживика, че е много щастлива, че магазинът на Мадан ще се оправи. Междувременно д-р Манан се обажда на Манви и тя му казва, че Дживика и Вирен са в Ришикеш, така че тя не може да продължи лечението си и го пита за следващата среща.

Вират казва на Вирен, че е забелязал, че Дживика не харесва да го вижда близо до Манви. Вирен казва, че Дживика смята, че Манви и Вират са незрели и може да вземат грешно решение за бъдещето си. Вират се натъжава, когато научава, че Дживика не одобрява връзката му с Манви. Вират моли Вирен да направи нещо, защото не може да живее без Манви.

Манви говори по телефона с д-р Манан и го моли да отложи химиотерапията. Тя прекъсва разговора и Манан е раздразнен. Дживика разпитва Манви за телефонния разговор. Манви се оправдава.

Вирен спори с Дживика, че не харесва брат му Вират. Манви вижда Вират в коридора и го игнорира. Вират я спира и ѝ казва, че Дживика и Вирен се карат. Вират убеждава Манви, че дълго време е крил истината от нея. Вират ѝ казва, че е дошъл в Ришикеш, за да я види и да спре да слуша как се карат. Манви не му вярва. Вират и показва, че Вирен и Дживика се карат. Вирен казва, че ще направи всичко за да изпълни мечтата на брат си. Дживика казва, че ще направи всичко, за да защити сестра си. Манви се чуди защо сестра ѝ и зет ѝ се карат Вират танцува зад гърба ѝ. Вирен излиза от стаята в изкуствена ярост.

Вират казва на Манви, че Дживика е решила да спи в нейната стая, защото се кара с Вирен. Манви е шокирана и казва, че трябва да направят нещо, за да спрат караниците. Вират се държи наивно и я пита дали иска да ѝ помогне да спре караниците. Вират казва, че тя го игнорира, така че това е невъзможно. Манви казва, че ще трябва да го търпи заради Дживика. Вират казва, че ще си помисли. Манви си тръгва. Вират хваща ръката ѝ и я пита дали е имало момент, в който не я е подкрепял.

Манви пита Вират за причината, поради която Вирен и Дживика се карат. Вират ѝ казва, че те не искат никой да знае за техните караници. Вират се изгубва в очите на Манви и Манви го удря. Вират казва, че няма представа защо се карат. Манви решава да попита Дживика, а той да отиде да попита Вирен. Вират я спира и казва, че на Вирен и Дживика няма да им хареса някой да се намесва. Той казва, че трябва да им помогнат, без те да знаят за това. Манви се съгласява. Манви отива в стаята си и казва, че ще му каже плана на сутринта. Манви моли Вират да убеди Вирен да се извини на Дживика. Вират казва, че няма да се намесва. Манви ядосано затваря вратата.

На сутринта Манви се събужда и вижда транспарант "Съжалявам". Тя тича при Вират и му благодари, че е убедил Вирен да се извини. Вират ѝ казва, че той е направил транспаранта за Дживика. Когато Дживика го види, ще си помисли, че Вирен го е направил за нея. Манви се съгласява с плана на Вират и казва, че най-накрая мисията им ще бъде успешна. Дживика вижда транспаранта. Дживика се изчервява, а Вирен е объркан. Вирен поглежда Вират и разбира плана му. Дабу пита Вирен защо се извинява на Дживика. Вирен се обърква. Вират го прекъсва, като казва, че той е направил банера. Манви го поглежда убийствено. Дживика излиза от стаята. Вират отива при Манви и казва, че трябва да измислят нещо друго. Манви е разочарована.

Всички са в магазина. Вирен подарява нов компютър на Мадан. Вират обещава да научи Мадан как да го използва. Мадаn отива да събере някаква стока за доставка и ги предупреждава, че металната щора на вратата не работи. Вират изпраща Дабху вкъщи, за да вземе телефона му. Манви и Вират си намират извинения и излизат навън. Те затварят неизправната щора. Дживика изпада в паника. Вирен разбира плана. Дживика се опитва да отвори щората, Вират ѝ пречи, като държи крака си на края на щората. Манви казва, че Вират се опитва да я отвори. Вирен се преструва, че се опитва да отвори щората. Вират се преструва, че се обажда на Дабу. Манви преувеличено благодари на Бог за това, че Вирен е там с Дживика.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99