Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 49

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 49 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 23 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират се проклина, че е казал на семейството на Манви, че е отседнал в хотел. От неудовлетвореност той рита гумата на колата си и в крайна сметка наранява крака си. Хрумва му една идея. Започва да сваля налягането от гумата. Манви стои и го наблюдава от прозореца. Тя се кани да му се развика, но решава да замълчи.

Вират моли Дабу за помощ, тъй като гумата му е спукана. Дабу умно казва, че ще отиде да потърси механик, а баща му го удря и го пита откъде ще вземе механик в този час. Баба и Мадан настояват Вират да остане в дома им за през нощта. Вират се усмихва и се съгласява, правейки се на невинен. Бабата му казва да съобщи на хората. Той е объркан. Тя му напомня, че е имал важна работа в Ришикеш.

Вират се обажда на Вирен. Той му казва индиректно, че тази вечер ще остане в къщата на Дживика, тъй като гумата му е спукана и роднините ѝ са го накарали. Вирен не може да контролира смеха си и пожелава на Вират всичко най-добро. Дживика го гледа ядосано. Щом Вирен се опитва да каже нещо, Дживика си тръгва. В къщата на Чаудари Вират се опитва да се сближи с Манви, но тя го игнорира.

Дживика поглежда ядосано Вирен и отива да спи. Вирен не казва нищо и отива до своята страна на леглото, покрива се и се опитва да заспи. Дживика придърпва цялото одеяло към своята страна. Вирен не казва нищо, просто става и взема друго одеяло от шкафа.

Вират отива да спи в стаята на Дабу. Вират казва на Манви, че изглежда сладка, когато се усмихва. Манви поглежда Вират и той ѝ посочва снимките в стаята. Той казва на Манви, че иска да поговори с нея, но Манви казва, че няма време и че Дабу ще се погрижи за него.

Посред нощ Вират е пред стаята на Манви и издава смешни котешки звуци. Манви знае, че това е Вират, затова застава до вратата, но не я отваря. Вират продължава със звуците, докато Пинки и Мадан не се събуждат, за да проверят. Вират бяга. Казва си, че за щастие днес е успял да избяга. Манви просто се смее и заспива, а Вират страда, казвайки, че е станал глупак заради Манви.

На следващата сутрин Вират е на масата за закуска и чака чая си от Манви. Манви му го дава и си тръгва. Точно тогава Вирен се обажда на Вират и го пита какво става, но Вират му обяснява как Манви все още му е ядосана. Вирен го съветва да игнорира Манви, за да привлече вниманието ѝ. Вират разбира и затваря. Той игнорира Манви и това не ѝ харесва.

Манви е ядосана, когато Вират съобщава на баба ѝ, че пожарът е избухнал заради неговата небрежност. Тя се опитва да се скара на Вират, но баба я спира, защото той е гост в къщата им. Вират е покрусен. Той се чувства виновен, когато Мадан поема цялата вина, а Манви гледа към Вират с насълзени и наранени очи.

Вирен се обажда на Вират. Споделя с него грешката си. Вирен е притеснен и го пита дали пожарът е причинил някаква голяма вреда на семейството или на работниците. След като получава отрицателен отговор, той утешава Вират и му казва да се успокои, и прекъсва разговора. Той споделя новината с Дживика. Тя тича в стаята си, за да се обади на Манви и да разбере подробности за инцидента. Вирен пита Свамини дали може да плати за четитв и да помогне на Мадан. Тя се съгласява.

На сутринта Манви е много тъжна. Бабата спокойно казва на всички да бъдат силни. Манви е ядосана на Вират. Баба ѝ се опитва да ѝ каже, че Вираат не го е направила умишлено и не може да бъде наказана за инцидента. Вират идва. Манви го игнорира. Бабата го моли да забрави всичко, което се е случило. Тя и Пинки го молят да не се чувства виновен за инцидента, тъй като не го е направил умишлено. Вирен се обажда на Вират и го пита за състоянието на семейството. Той споделя плановете си да заведе Дживика в Ришикеш. Дживика подслушва разговора и е доволна.

Стройтеля се среща с Мадан и го моли да върне заема в кратък срок от 10 дни или магазинът му ще бъде затворен. Той е обезсърчен от това, но все още е уверен в себе си. Бабата изразява страха си, че Манви може да откаже да се лекува, защото се нуждаят от пари. Влиза Вират и пита за Манви. Биджи казва на Мадан, че те ще се справят с проблема без външна помощ. Вират влиза в стаята на Манви и я пита дали му е ядосана. Той ѝ казва, че съжалява за всичко и сега се мрази за това, че е бил толкова небрежен. Той се чувства виновен и се оправдава.

Манви се натъжава малко, когато Вират казва, че мрази себе си, но не казва нищо. Вират ѝ казва, че тя има право да му каже всичко, защото за него тя е не само сестра на Дживика…

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99