Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 48

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 48 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 22 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Маанви сънува Вират. Вират е на път за Ришикеш.

Свамини пита Вирен дали Вират му се е обадил. Вирен отрича и я уверява, че Вират е в безопасност. Свамини усеща, че Вираат прави нещо, което тя няма да одобри.

Маанви посещава река Ганг, за да поговори с родителите си. Тя им разказва за ситуацията. Вират ѝ се сърди, а тя е объркана за причината за раздялата.

Мадан казва на майка си, че финансовият им проблем е решен, тъй като е получил поръчка, с която лесно могат да платят за лечението на Маанви. Те благодарят на Бог за това и Мадан иска да посети Гурудвара, за да поиска благословия.

Свамини нахлува в стаята на Дживика и я моли да се обади на Вират. Вират всячески се опитва да не разкрие плановете си да посети Маанви, но тя го чува да пита за посоката за Ришикеш. Тя е изненадана, че след раздялата с Мая той е отишъл да се срещне с Маанви. Тя се присмива на Дживика и обвинява Маанви, че си е играла с чувствата на Мая. Дживика се обажда на Маанви и я пита дали има връзка с Вират. Маанви казва, че не, и пита защо я пита. Маанви е тъжна и уверява Дживика, че ще оправи всичко. Маанви се ядосва на Вираат и му се обажда. Вираат не забелязва обажданията, оставяйки Маанви още по-разтроена.

Дживека е притеснена. Вирен се опитва да я успокои и ѝ разказва за чувствата, които Вират изпитва към Маанви. Дживика отказва да ги приеме. Това ядосва Вирен и той я моли да изчака, защото скоро ще стане съвсем очевидно, че Вирен и Маанви са влюбени. Свамини ги подслушва и изразява желанието си да поговори с Вирен. Дживика излиза от стаята. Свамини изразява съмнението си за всичко и казва на Вирен, че той е изгубил доверието, което тя му е имала, и че оттук нататък тя няма да се намесва в нито едно негово решение, и си тръгва.

Маанви случайно си скъсва шала си и пита Бог защо толкова ѝ усложнява живота. Вират се появява в къщата на Чаудхари и търси Маанви. Неговото свенливо поведение обърква бабата на Маанви. Той пита индиректно за Маанви. Тя му казва, че е на река Ганг.

В Чандигарх Ваншика се отправя към Делхи за сватба. Вирен я моли за съвет как да успокои Свамини и Дживика. Тя го съветва да следва сърцето си.

Маанви вижда Вират и първо се кани да му се скара, но после си мисли, че има халюцинации. Тя се чуди защо продължава да вижда Вират навсякъде. Вират успява да настигне Маанви и тя го удря по ръката. Тя му се кара за раздялата с Мая и му казва, че хората смятат, че тя е причината той да изостави Мая. Маанви подигравателно казва, че го мрази, но Вират я държи за ръката и отказва да я пусне. Той казва, че тя има пълни права над него, може да прави с него каквото си иска, защото той я обича. Маанви припада.

Дживика се чувства зле заради поведението си, както към Вирен, така и към Маанви. Дживика се опитва да се обади на Маанви, но телефонът ѝ остава да лежи на улицата, докато Вират я носи към болницата. Бабата е притеснена, че Маанви все още не се е върнала. Тя утешава Мадан, като казва, че може би тя се е срещнала с Вират. Вират ѝ се обажда и ѝ казва за припадъка на Маанви.

Маанви се събужда точно когато Вират пристига в болницата. Вират се радва, че тя е добре. Вират настоява Маанви да бъде прегледана. Маанви бърза да откаже. Маанви вижда д-р Манан на вратата на болницата и се опитва да се скрие зад Вират, за да не бъде забелязана.


Вирен отива при Свамини и се извинява за поведението си. Тя го пита защо не им е казал предварително, че Вират отива в Ришикеш. Вирен отново се извинява. Свамини му прощава и си мисли, че истинският виновник е някой друг.

Вират влиза в дома на Чаудхари с Манви на ръце. Тя моли Вират да я сложи на земята. Той я слага, но тя куца, затова отново я вдига и отнася в леглото ѝ. Манви иска вода заради главоболието си. Вират отива да ѝ донесе. Междувременно Манви скрива всичките си лекарства за рак. Вират се връща с водата и Манви пита къде са останалите членове на семейството ѝ. Вират казва, че всички са отишли в болницата. Манви пита дали той ги е изпратил. Той се усмихва и казва, че тя е била болна и е трябвало да им съобщи.

Семейстово Чаудхари се връщат у дома. Те разбират, че Вират е там. Бабата се изплашва, мислейки, че Джевика знае за болестта на Манви. Вират ѝ казва, че Манви е добре. Тя се успокоява, като си мисли, че никой не е разбрал. Мадан пита Вират какво внезапно го е довело в Ришикеш. Той се изчервява и им казва, че ще разберат утре и че отива в хотел. Бабата го моли да остане при тях, но Вират се оправдава, че има важна работа.

Преди да си тръгне, Вират разговаря с Манви. Той я пита защо семейството се отнася към нея като към пациент. Тя е шокирана, но казва на Вират, че това е нейното семейство, така че очевидно ще се грижат добре за нея. Вират не спори и казва на Манви, че иска да ѝ каже нещо. Манви саркастично казва, че Вират винаги има нещо да казва. Той ѝ казва да спи и че ще говори с нея утре.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99