Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 43

Добави коментар

Манви се лекува. Вижте какво ще се случи в епизод 43 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 15 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Манан отива в дома на Манви, за да се поинтересува за здравето ѝ. Манви му казва да не казва на семейството ѝ за рака ѝ. Мая следва съвета на Манви и се преструва, че е мила с другите, за да впечатли Вират. Дживика се ядосва, когато Вирен ѝ казва, че Манви е сгрешила, като е събрала Мая и Вираат. Тя му съобщава, че Свамини е помолила Манви да го направи. Манви се среща със специалист. Вират разговоря с Дживика за Манви.

Мадан и баба се тревожат за разходите по лечението на Манви. Тя му благодари, че ѝ помага. Мадан казва, че Манви е като негово собствено дете. Пинки идва да ги извика за закуска. Мадан излиза. Дабу отказва да яде. Манви разбира, че той е влюбен. Тя обещава да му помогне да спечели любовта на Суми. Дабу иска тя да отиде с него на среща със Суми. Бабата му казва, че Манви е заета с нея. Пинки е огорчена, тъй като подозира, че Мадан крие нещо от нея. Манви я развеселява.

Прабабата на Манви забелязва, че нещо не е наред, и иска да поговори с бабата. Тя отрича да има нещо нередно. Прабабата не ѝ вярва. Бабата ѝ разказва за рака на Манви.

Вирен се извинява на Дживика с цветя.

Баба, Мадан, Манви и Манан са в клиниката. Манви е изплашена. От кабинета на лекаря излиза дете и уверява Манви, че тя ще се оправи. Манан уверява бабата, че Манви е в добри ръце.

Манви се преоблича в болнични дрехи. Тя вижда как д-р Бакши нагласява торбичката за инфузия и се изплашва. Тя се изплашва още повече, когато вижда цялото медицинско оборудване в стаята. Д-р Бакши ѝ казва да се отпусне и се опитва нежно да я успокои. Той поставя интравенозната тръба и Манви остава тиха, а лекарят я хвали за това. Казва, че тя трябва да остане така 6 часа. Манан, баба и Мадан хвалят Манви за това, че смело посреща първия ден от лечението си от рак.

Пинки се гледа в огледалото и су казва, че Манви е права, този цвят ѝ отива. Тя изважда кутията с бижута и вижда, че бижутата липсват, и се изплашва, чудейки се кой е взел бижутата ѝ.

Свамини говори за годежа между Вират и Мая. Докато Мая е развълнувана от новината, Вирен и Ваншика смятат, че е твърде рано. Вират слуша как леля му и Мая си говорят за годежа и си мисли, че има нужда от Манви и че тя му липсва.

Манви получава обаждане от Дживика. Тя вдига без да мисли и казва, че и в скучно в болничното легло. Дживика я пита защо е в болницата. Манви казва, че баба им е прекалено загрижена за нея и не ѝ позволява да мръдне от леглото си от сутринта, така че то е като болнично.

Вират се обажда на Манви и я нарича "любовен гуру", а Манви с гордост му разказва, че е помогнала на Дабу да ухажва Суми. Вират разказва на Манви за предстоящия си годеж. Манви е щастлива. Вират ѝ казва, че не е сигурен. Вират казва, че тя му липсва и иска да я види. Медицинската сестра влиза в стаята и казва, че е време да извади интравенозната тръба. Вират дочува и обвинително пита дали тя е в болницата. Манви лъже, че е там с баба си, и бързо затваря.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99