Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 99

Добави коментар

Прерна си намира работа! Соналика се опитва да целуне Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 99 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна върви по пътя, а Анураг е седнал в колата. Краят на сарито ѝ се допира до лицето му и Анураг усеща нещо специално. Докосването го пренася в ретроспекция. Нетърпелив да разбере коя е жената, Анураг слиза от колата и започва да върви по средата на пътя, за да я намери. Прерна също усеща присъствието на Анураг.

Ниведита обсъжда с Анупам как Соналика е оказала положително влияние върху живота на Анураг, а Анупам си спомня, че Анураг е взел това решение само за да види майка си щастлива. Ниведита планира да подари бижута на Соналика в знак на благодарност за това, че е променила Анураг.

Прерна отива на интервю за работа като секретарка. По стечение на обстоятелствата Молой и Анураг също идват в същата компания, за да я закупят. Анураг обаче уверява шефа на тази компания, че може да остане техен съдружник и името на фирмата няма да се промени. Докато Прерна получава тази работа, тя не знае, че Анураг вече е новият шеф на тази компания.

Майката на Прерна е щастлива да види, че дъщеря ѝ е намерила нова работа и сега може да се опита да загърби Анураг от живота си. Прерна кара майка си да осъзнае, че на нея ѝ липсва Анураг.

На следващата сутрин, когато Анураг тръгва за офиса, Комолика идва да го изпрати на вратата и иска целувка от него.

Аншул моли Прерна да посрещне новия шеф. Анураг пристига, а Прерна приготвя гирлянди. Анураг се приближава до нея. Прерна се обръща и е шокирана да го види. Тя си спомня за миговете, прекарани с него, и слага венеца около врата му. Той си мисли, че може би дори тя е била негова фенка като другите момичета. Аншул пита Анураг какво се е случило и го моли да дойде с него. Едно от момичетата възкликва, че Анураг е много красив и че Прерна е замръзнала, като го е видяла. Прерна отива при Анураг и Аншул му казва, че тя е новата му секретарка. Анураг казва на Прерна, че не е очаквал да я види там. Той я пита кога е постъпила на работа. Тя му казва, че това е първият ѝ ден. Анураг казва, че и за него е първи ден.

Телефонът на Анураг звъни и се оказва, че това е Комолика. Но Анураг не изглежда много заинтересован да говори с нея. Той не може да намери необходимия му файл и се обажда на Ниведита, като я моли да му го донесе в офиса. Комолика се приближава до нея и я моли да му занесе папката. Комолика идва в офиса с папката и отива към кабината на Анураг. Прерна също бърза за среща и се втурва с нея. Двете едва се разминават с това да се окажат лице в лице. Комолика чака Анураг в кабинета му.

Междувременно Прерна и Анураг изживяват още един момент заедно, когато сарито ѝ се залепва за дръжката на вратата. Срещата приключва и Комолика е заведена при Анураг. На излизане от срещата ръцете на Прерна и Комолика се докосват. Двете отново едва не се сблъскват лице в лице.

Соналика отива в кабинета на Анураг и му дава папката. Анураг казва на Комолика да седне в кабинета му, тъй като е зает със среща. Соналика казва на персонала, че иска да види целия офис. Соналика не вижда Прерна, която седи на бюрото. Когато Анураг се освобождава от срещата, той се обажда на Соналика да се срещне с него в кабината му.

Рецепционистката се обажда на Прерна и ѝ съобщава, че Анураг е отишъл в кабинета си и тя трябва да му занесе файл. Анураг вижда снимка на него и Комолика в офиса си и казва, че не обича да излага на показ членовете на семейството си в офиса. Соналика се просълзява и разчувства Анураг. Тя се опитва да флиртува с Анураг, а той се опитва да бъде далеч от нея. Прерна чука на вратата и изведнъж вижда грешния номер на файла. Тя отива да вземе правилния файл. Комолика се ядосва на човека, който е почукал на вратата, докато тя е флиртувала с Анураг.

Когато Комолика си тръгва, тя казва на рецепционистката, че утре никой не трябва да безпокои Анураг, когато тя е в кабинета му. Прерна занася файла в кабинета на Анураг и двамата си спомнят за времето, прекарано заедно.

Анураг се прибира вкъщи и Комолика му приготвя пищна вечеря. Тя си мисли, че Анураг ще я почерпи първа, но той първо почерпва баща си. Комолика се ядосва на Анураг и се опитва да го нарани. Анупам идва при Анураг и му казва, че Соналика си е присвоила всички заслуги за добрата му работа.

Мала се обажда на Прерна и сестра ѝ вдига слушалката. Мала ѝ съобщава, че има снимки с Анураг и че е получила една снимка на Анураг с Прерна. Майката на Прерна ѝ казва да напусне работа. Но Прерна отрича и казва, че е само секретарка на Анураг.

Анураг открива снимката си с Прерна. Той пита семейството си за снимката и всички го лъжат.

На сутринта Соналика казва на майката на Анураг, че ще приготви нещо специално за него и ще го занесе в офиса му. Прерна стига до офиса и си спомня, че майка ѝ иска да напусне работа. Тя отива в кабината на Анураг и по погрешка изпуска рамката със снимката. Тя казва на Анураг, че иска да подаде оставка, а той казва, че трябва да има заместник, преди да се откаже. Соналика стига до кабинета на Анураг и планира да прекара романтично време с него.

Комолика получава обаждане от брат си и му съобщава, че Анураг е забравил всичко, което се е случило през последните две години. Тя казва на брат си, че ще заеме мястото на Прерна в живота на Анураг.

Епизод 99 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 22 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153