Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 97

Добави коментар

Шивани се кара на Мохини и Молой за това, че са изхвърлили Прерна! Анураг предлага помощ на Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 97 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика си мисли, че днес не е ентусиазирана да убие Прерна. След това спира колата до нея и я кани да седне в колата. Комолика ѝ казва, че отива да купи лекарства за Анураг и ще я закара до вкъщи. Комолика решава да изхвърли Прерна от живота на всички.

В дома на семейство Шарма Прерна съобщава на всички от семейството, че Анураг се е върнал. Шивани пита Прерна какво прави в дома им. Тя започва да плаче и казва на всички, че не може да живее повече в къщата на Басу. Тя им разказва за изгубената памет на Анураг.

В имението на Басу Мохини пита Комолика с какво се занимава баща ѝ. Тя казва, че баща ѝ има бизнес и се занимава с печат и медии. Ниведита я пита дали знае за издателство "Басу". Комолика ѝ казва, че знае.

Шивани отива в имението, след като чува разказа на Прерна. Тя се изправя срещу Мохини и я пита как е могла да изхвърли сестра ѝ от къщата. Мохини я моли да си тръгне. Шивани ѝ казва, че Прерна е направила всичко по силите си, за да ги направи щастливи. След това тя пита Молой как е могъл да позволи това да се случи. Мохини казва на Шивани, че е било необходимо да изхвърли Прерна от къщата. След това Мохини казва на Шивани, че не иска да поддържа никакви отношения със семейство Шарма. Мохини казва на Молой, че не могат да разкажат на Анураг за Комолика, тъй като това е била най-лошата глава в живота му. Молой се съгласява. След това Молой разказва на Анураг за смъртта на бащата на Прерна.

Мохини казва на Анураг, че Соналика е снаха на семейството и затова двамата трябва да отидат в храма. По стечение на обстоятелствата Прерна е в същия храм. Тя моли Бог да ѝ помогне да живее без Анураг. След това чува как духовникът вика името на Анураг и се обръща, за да го открие да влиза в храма заедно с Комолика. Прерна си мисли, че е имало време, когато не е можела да стои далеч от Анураг, а сега бяга от него. Тя се чуди каква е Божията воля в крайна сметка.

Докато се прибира вкъщи, Прерна е блъсната от колата на Анураг. Тя си мисли, че ако Анураг я види, ще се опита да си спомни неща от миналото, и решава да се прибере колкото се може по-скоро, но е обградена от тълпата. Анураг слиза от колата и пита Прерна дали е ранена. Той я поглежда и веднага я разпознава. След това я представя на Комолика, като казва, че Прърна е дъщеря на чичото на Раджеш. Прерна прекъсва разговора и казва, че трябва да се прибере вкъщи, но не може да ходи заради травмата. Анураг вижда, че е пострадала, и настоява да я закара до вкъщи. Когато тя отказва, той я вдига и я взема на ръце.

Когато стигат в дома на Прерна Веена се пита дали Анураг не е изгубил паметта си, защото не се държи както преди. След това Анураг поздравява всички от семейство Шарма и представя съпругата си Соналика.

В имението на Басу Мохини нарежда на семейството си да не говори за Прерна и Анураг пред Соналика. Анупам казва, че не може да разбере защо не могат да говорят със Соналика за Прерна. Молой задава същия въпрос. Мохини казва на Молой, че ако Соналика научи за Прерна, тя може да напусне Анураг. Тя казва, че прави всичко това, за да не застраши живота на сина си.

Комолика казва на семейство Шарма, че са се оженили по желание на съдбата и тя е много щастлива от това. Веена е разочарована, когато вижда странното поведение на Анураг. Веена казва на Шивани, че като майка не може да вижда Прерна в такова състояние. Тя я пита как Анураг може да забрави Прерна. Шивани се опитва да успокои майка си.

Анураг вижда гривната на краката на Прерна и казва, че я е виждал някъде. Прерна казва, че това е много често срещана гривна и той сигурно е виждал много момичета да я носят. Той пита Прерна дали някога са разговаряли, освен обичайните 4 реплики. В същия момент Комолика се преструва, че се е наранила и пада от стълбите.

Епизод 97 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 20 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153