Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 92

Добави коментар

Комолика се завръща с ново лице! Анураг научава истината за брака на Прерна и г-н Баджадж! Вижте какво ще се случи в епизод 92 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Г-н Баджадж изпълнява тайния си план срещу Анураг. Г-н Баджадж поздравява семейството на Прерна и прави изненадващо съобщение. Той казва на Вена и останалите, че заедно с Анураг ще изпълнят танца "Дхуначи" заедно. Анураг пита Ришаб дали се е подготвил, тъй като облеклото му не изглежда като за фестивала. Анупам се намесва и казва на Веена да потърси благословия от Богинята, тъй като танцът е щял да започне. Ришаб предлага да ги заведе до сцената. Веена казва на Ришаб, че не е трябвало да се притеснява, тъй като те ще се настанят удобно.

Ришаб казва на Веена, че това е времето за семейството му, а не за работа. Той казва на Веена, че е щастлив, че може да се грижи за тях. Прерна си спомня момента, в който случайно двамата с Анураг са прегърнали Веена едновременно, и се чуди дали е възможно да се събере с Анураг. Анураг забелязва Прерна пред богинята и идва при нея. Той казва на Прерна да запази вярата си в Бог, който ще ги насочи към тяхното призвание. Точно в този момент върху Прерна и Анураг пада шал от идола.

Анураг казва на Прерна, че това е знак, че богинята иска да се съберат отново. Той пита Прерна дали това е било въпрос на време или не. Точно тогава идва г-н Баджадж и Прерна си тръгва. Г-н Баджадж предупреждава Анураг да не го подтиква да направи нещо нередно. Анураг става прекалено самоуверен и казва на Ришаб да направи каквото пожелае. По-късно идват изпълнителите на танца "Дхуначи" и всички започват да танцуват. Един по един членовете на семейството се присъединяват и започват да танцуват.

Г-н Баджадж успява да осъществи хитрия си план. Анураг се чуди защо онези танцьори са изгорили г-н Баджадж. Г-н Баджадж пред Прерна се преструва, че пита главореза защо се е опитал да го подпали. Той казва, че Анураг Басу му е платил, за да направи всичко това. Шарда пита г-н Баджадж защо е пуснал главореза. Той казва, че е обещал на някого, че няма да вреди на Анураг. Анураг се чуди защо Прерна изглежда толкова разстроена.

Прерна се грижи за г-н Баджадж. Той не може да спре да се любува на Прерна. Анураг вижда всичко това и започва да ревнува. Г-н Баджадж казва на Прерна, че никога не нарушава обещанието, което дава на близките си. Той вижда Анураг, който стои зад него и държи ръката на Прерна. След това казва на Прерна, че това е бил последният шанс за Анураг и той не носи отговорност за последствията след това.

Анураг пита г-н Баджадж дали това е новият му ход. Баджадж не му казва нищо. Прерна обвинява Анураг, че е наел главорези, за да навреди на г-н Баджадж. Той се опитва да убеди Прерна, че не е направил нищо подобно. Прерна отказва да го изслуша. Тя казва на Анураг, че е избрал грешен път.

Прерна казва на Анупам, че той я е разочаровал и че е мислела, че той ще бъде този, който ще накара Анураг да разбере. Анупам разпитва Прерна и я пита защо е напуснала Анураг в деня на сватбата. Анураг в гнева си бута Анупам и казва, че не иска да чуе нищо срещу Прерна. Прерна моли Анупа да спре с всичко това. Господин Баджай казва на Прерна, че винаги когато говори с Анураг, тя се чувства зле. Той казва, че ако на негово място е имало някой друг, Анураг е щял да бъде в затвора.

Комолика се подлага на пластична операция. Лекарят й казва, че е оцеляла дори след нападение на акула. Тя настоява да види лицето си.

Анураг се извинява на Анупам. Анупам казва, че не иска да говори с него. Анураг отрича да е направил нещо нарочно. Прерна си мисли, че трябва да напусне къщата и да се махне от Анураг възможно най-скоро, тъй като тя не може да даде на Анураг възможност да нарани г-н Баджадж. Господин Баджадж вижда как Прерна глези Куки и решава да не позволява на никого да се намесва в семейството му.

Г-н Баджадж казва на Анураг, че главорезът е бил негов човек и затова не го е предал на полицията. Анураг пита г-н Баджадж защо е постъпил така с него. Той казва, че е влюбен в Прерна. Анураг казва на Прърна, че г-н Баджадж е признал ролята си за случилото се. Прерна моли Анураг да спре всичко това.

Прерна разкрива на г-н Баджадж, че обича Анураг. Г-н Баджадж казва, че не е нужно да знае това. Тя му казва, че намеренията на Анураг не са били злонамерени. Г-н Баджадж пита Прерна дали подкрепя Анураг.

Шивани казва на Анураг, че начинът, по който Прерна го е гледала, докато е танцувала, е показал, че тя все още е влюбена в него. Анураг вижда записа в телефона на Шивани и разбира, че Прерна се е омъжила за г-н Баджадж, за да спаси живота на Анураг и да изложи Ронит пред съда.

Епизод 92 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 13 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153